Urška je napisal/a:

Glivice se "oprimejo" na vzorce "sem žrtev" in podcenjevanja sebe. Kakor pri tebi začutim, imaš vzorec jaz sem žrtev tudi ti, poleg tega pa se začuti podzavestna agresija do moških in odvisnost od popolnosti. Predlagam ti, da predihaš te vzorce po procesu transformacije.

Mi lahko prosim razložiš: podzavestna agresija do moških. Ker ne vem na kja naj se osredotočim, katere vzorce moram predihati?

Hvala,

t.

Glivice se "oprimejo" na vzorce "sem žrtev" in podcenjevanja sebe. Kakor pri tebi začutim, imaš vzorec jaz sem žrtev tudi ti, poleg tega pa se začuti podzavestna agresija do moških in odvisnost od popolnosti. Predlagam ti, da predihaš te vzorce po procesu transformacije.

BI MI PROSIM RAZLOžILA: podzavestna agresija do moških?

Dieto sam naredila na podoben, temeljit način in mi zaenkrat zelo uspeva. Tako, da sem prepričana, da candida ni glaven vzrok, da se ne počutim ženska, privlačno.

hVALA,

t.

Imam problem z ženstvenostjo, z žensko v meni. Počutim se kot otrok in ne čutim dobro svojega telesa.Počutim se neresnična, nevidna, kot da ne obstajam. Počutim se neugodno v svojem telesu, ga hočem skriti in težko prenašam karšne koli pohvale na račun tega, ker se mi ne zdijo resnične.  Ker sebe ne vidim tako - to vpliva na mojo samozavest. Imam 10 letne problem z kandito (glivice) in debelostjo v predelu trebuha, ki se ga ne morem in ne morem znebiti (kljub telovadbi, zdrava prehrana).

Vse skupaj vpliva na mojo samozavest in samopodobo.

Hvala,

Tina

Ojla Nina,

prosim, dej mi povej kje bi več izvedela o sprejemanju kot božansko žensko bitje.

Hvala.

5

(9 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))

lep pozdrav!

Že kar nekaj ćasa imam težave z hujšanjem - trebuh. Ne morem in ne morem ga izgubiti. Probala sem s telovadbo, veliko gibanja, pravilna prehrana,... shujšam povsod samo v trebuh ne. Naj povem, da se ne poslužujem nobenih drastičnih diet, stradanja,  nočem shujšati v 5 dneh,...  Zanima me, če je kaj povezano z energijami v mojem telesu, blokade, s čakrami,...

Hvala, ker res ne vem kaj naj še naredim. Trebuh pa me neznansko moti in vpliva na mojo  samozavest.

Lep pozdrav,  Tinkara