Najprej, da se opravičim, ker toliko časa nisem odgovorila. Sem kar precej delala...
Hvala za ogovor NOB-Eden.
Kar se tiče družbe in moje zadržanosti: želim si vklopit v družbo, se pogovarjat, ampak mi v tistem trenutku nič ne pade na pamet kaj bi govorila in potem sem tiho. Mogoče kot si omenil mojo samozavest, mogoče je malo tudi zaradi tega. Sicer je meni ljubše, da je manj ljudi v družbi, potem se prej sprostim. Kot si omenil globlje pogovore, to imam raje, kot neko površno govorjenje.
Ja, in včasih se osredotočim na tiste slabe stvari, pozabim pa, da obstaja v življenju ogromno lepih stvari za veseliti se.
Kar se tiče družine; nočem jih prepričevati, če kaj delajo narobe, bolj me skrbi to, kar si ti lepo povedal: da se bojim, da bi preveč trpeli. Moram se prepričati, da ima vsak svoje življenje in vsak gospodari z njim, tako kot on hoče. Sicer jaz lahko samo stojim v oporo, kaj več pa res ne morem naredit, imam svoje življenje. Je tako? Ampak, da bom do tega prišla, bo verjetno še trajalo.
Bom si pa sposodila kako knjigo Newtona, so mi že nekaj poznane njegove knjige tudi.
Ja kar se tiče živali in moje žalosti povezane s trpljenje njih, pa je tako. Dandanes je res toliko tega, da se težko izogneš kakih člankov ali posnetkov, da mimogrede pogledam, ne morem se upret. In potem mi je žal.
"Lahko naprimer svoja občutja vzameš kot motivacijo za načrtovanje in dosego nekih višjih ciljev, ki bodo pripomogli k odpravi vzrokov, da se vse tisto ne bo več moglo dogajati". -------Nevem točno kaj si hotel povedat. Mi lahko razložiš?
Hvala ti za nasvete, takoj je lažje, če nekdo malo pomaga s pogovorom. Ker v zunanjem svetu, bi me verjetno večina ljudi gledalo čudno, če bi začela govorit o teh svojih težavah. Oziroma mogoče bi me kdo razumel, ampak ne želim drugih obremenjevat še s svojimi težavami. Kar pa ni prav?
Aha in že diploma
Večni problem. Ja to bi blo super, da si dajemo spodbudo eden drugemu, da že končno naredimo to, kar smo začeli. Jaz mislim, da ko enkrat končam, bom spustila s svojih ramen eno tako veliko breme, da se ne da opisat 
Nisem še naštudirala, kako se pregledno napiše besedilo skupaj s citati. Tako, da upam, da ti ne bo težko prebrat in da boš vedel na kaj se nanaša določen odstavek.
Lep dan želim in se slišimo, lp