Spoštovana ga. Mojca.
Najlepša hvala za odgovor, tolaži me, da v tem nisem sama. Sem se obrnila na Zorana........ Upam, da bo pomagal
]
Niste prijavljeni. Prijavite se ali se registrirajte.
Pesem Duše » Sporočila uporabnika hvaležnost
Strani 1
Spoštovana ga. Mojca.
Najlepša hvala za odgovor, tolaži me, da v tem nisem sama. Sem se obrnila na Zorana........ Upam, da bo pomagal
]
Pozdravljen Zoran;
Znašla sem se v stanju, ko se ne znajdem in ne zmorem več naprej. Že skoraj pred 9 meseci me je zapustil mož in oče treh otrok, zapustil me je zaradi 20 let mlajše ženske. V začetku sem bila čisto na tleh, moje življenje ni imelo nobenega smisla, ostali pa so mi otroci, zaradi katerih se splača vztrajati. Pa kljub temu po 9 mesecih še vedno ne morem naprej, želim si ga nazaj, čeprav on tega ne želi. Zanimivo pa je, da sva se vseh 20 let skupnega življenja imela zelo rada, vsaj tako je bilo videti. Ničkolikorat na dan mi je pokazal in povedal kako me ima rad, kot družina smo se imeli lepo, vse smo delali skupaj, hodili na sprehode, hribe, kino, kolesarili, igrali košarko, počitnice... Imeli smo se lepo, nikoli se nismo kregali.... Doletelo me je kot strela z jasnega. Še vedno ga ljubim iz vsega srca, obenem pa mu zamerim, kako je lahko razdrl tako lepo družino. Vendar pa je on srečen. Nekako moram naprej, a sama ne vem kako. Kaj moram razrešiti, kako naj bi se s tem spopadla... počutim se jezno, užaljeno, manjvredno, grdo, nesposobno, ves čas sem v strahu, da ostanem sama. Tega se pravzaprav zelo bojim. Želim se prijaviti tudi na individualno svetovanje - karmična diagnostika, v kolikor mi finance to dopuščajo. Me pa zanima, če je to sploh zame. Najlepša hvala za prijaznost in lep pozdrav;
Strani 1
Pesem Duše » Sporočila uporabnika hvaležnost