Ojla!
Ne vem, če tole paše ravno sem, no .... če bo zelo mimo, dovolim moderatorju, da moje pisanje prestavi v bolj ustrezno temo.

Z našo skupino na Ustvarjalni akademiji si delamo skalarne valove, vsak dan po 15 minut. Moram reči, da sem nad močjo teh valov totalno navdušena. Končno čutim povezavo med Zemljo in nebom, čutim valovanje, ki gre skozi moje dlani. Vedno pogosteje se mi tudi zdi, da ti valovi vibrirajo okrog mene non stop, včasih jih čutim celo v času, ko nisem skoncentrirana nanje. Prej, ko smo nehali, sem stisnila pesti, da bi "ustavila" valove, pa so mi kar brbotali v zaprtih dlaneh. Priceless!
Sem pa zadnje dni malo brskala na internetu, no, pa tudi naš Zoran je rekel, da si lahko skalarne valove delamo tudi tako, da jih sprožimo, potem pa dlani položimo na tan-tien. Malo sem si prebrala o tem tan-tienu in danes sem naredila eksperiment. Svoje brbotajoče dlani sem položila na tan-tien in prvič v življenju se mi je zgodilo, da sem čutila pretočnost točke, o kateri tako pišejo. Skozi trebuh mi je šinila ena taka čudna energija, tako čudno je bilo ... kot orgazem, ampak na nepravem mestu. Ne vem, če sem že kdaj čutila kaj tako prijetno-bizarnega. V tistem trenutku sem prav čutila ločen um in telesno občutenje, saj sem svoje občutje opazovala "od daleč" zelo racionalno.

Današnja izkušnja mi je dala nov zagon in motivacijo za raziskovanje teh energij vnaprej.

Lahko noč, A

2

(125 odgovorov, vpisanih v Šamanizem)

Dragi vsi,

Z vami bi rada delila svojo izkušnjo s šamanske delavnice, ki se je zgodila v sklopu Ustvarjalne akademije 2014. Najprej moram povedati, da je bil ravno šamanizem poleg reikija tisti faktor, zaradi katerega sem se sploh odločila vstopiti v takšno šolo. Prej se s tovrstno prakso nisem ukvarjala, a nekako čutila sem, da to potrebujem. Da moram nekaj spremeniti, če hočem v življenju duhovno napredovati in ne le tacati na mestu. Pred vstopom v akademijo sem se udeležila meditacije s šamanskim bobnom in takrat so se mi dogajale nore stvari. Od tega, da sem slišala milo žensko petje, pa v predelu čela me je nekaj trenutkov hudo zbadalo in zdelo se je, kot da bi mi nekdo s pumpico, s katero odmašujemo wc, vakuumsko vlekel nekaj ven iz glave. (Kasneje sem na internetu prebrala, da je to odpiranje tretjega očesa.) Potem pa je nastopila težko pričakovana delavnica. Ko smo začeli, so vsi takoj videli svojo žival moči – razen mene. Meni se je non stop prikazoval nekakšen star, zelo star moški, za katerega se je ob zadnji meditaciji izkazalo, da je najverjetneje moj vodnik. Ob zadnji meditaciji sem tudi uvidela svojo žival moči, saj me je ta peljala k vodniku. In bil je kentaver!

Toliko na kratko za začetek.

Želim vam veliko strpnosti in da bi znali prepoznati dobro od slabega.

A