Pozdravljena Lejla,
najprej ti povem, da nisi sama v tem, že to, da si pisala na forum pomeni, da si pripravljena na spremembe,to je že veliko...
Tudi sama imam podobne težave kot ti, zato sem se tudi odločila, da ti malo pišem...
Glede družine se ne sekiraj toliko, včasih se naši strahovi prelevijo v resničnost, to pa si sigurno ne želiš ne? Lepo je, da si na svojem, vendar pa ti ni treba toliko skrbeti zaradi njih, mogoče malo omeji stike in si najdi kakšen nov hobi, da malo odmisliš to pretirano skrb.
Glede druženja te tudi razumem, saj imam tudi sama sedaj takšno fazo, da nisem v tem najbolj aktivna in tudi ko sem, nisem najbolj pri stvari...pa vseeno se druži, mogoče pokliči prijateljico, ki je že dolgo nisi videla ali kakšno sošolko. Morda se ti zgodi kar se meni večkrat, da ko se z nekom družiš spoznaš nekoga, ki ti bo še bolj ustrezal kot prijatelj, ko boš čutila, da ga poznaš celo življenje...Vem, da ti sigurno včasih ni nikamor za iti, pa vseeno pojdi, nikoli ne veš kaj te čaka
Glede diplome...smo na istem...brez motivacije in ideje...tako, da tukaj ti bolj težko svetujem ![]()
Glede živalic, imam kolegico, ki je podobno zelo čustveno navezana na živali, na začetku se mi je to zdelo malo hecno, vendar pa je to čisto okej, vsak ima pač neko posebnost, ki ga naredi edinstvenega, mogoče se javi kaki ustanovi ali zavetišču za pomoč živali in boš tako še bolj aktivna in tudi navezala kakšen nov stik...
Upam, da sem ti kaj pomagala, želim ti vse najlepše, prepusti se življenju in uživaj v pomladi, poleti pa le pojdi kam na dopust ![]()
p.s.: pojdi na kakšno svetovanje, tudi, če si že bila, nikoli ni preveč ![]()
Lep dan,
Sara