1

(20 odgovorov, vpisanih v Osebna rast in duhovnost)

Wow! Komaj cakam! Ke za res imam ogromen problem s prehrano...in upam da to bo ta prava resitev...ker mi je jasno da je vzrok problema v glavi in ce fotoni res delujejo na vse te zleze, potem mora delovati, a ne da? smile

Na koliko si pac minutk prisel ce ni skrivnost? smile

Majasen@
Jaz sem tudi imela solzenje par dni. En prijatelj mi je povedal da se trenutno neki dogaja z soncem, i da je UV bolj mocen kot drugace, tako da mi je priporocal, da gledam mal pod soncem in posebej ko je sonce zelo nizko...mogoce z vecer je bolj slabo kot zjutraj, ne vem...ce ne bo nic boljs mi je rekel da naredim pauzo par dni in pol nadaljujem z eno minutko...

Drugi prijatelj ima cist drugo teorijo da podobno temu ko se recimo postis ob vodi ali sokovih na zacetku imas taksen cuden obcutek slabosti ali glavobolj...in to je tukaj isto - ZARADI CISCENJA organizma...

Zda ne vem, ce se tebi to zdi smiselno...bos itak sama odlocila kako bos naprej!

Veliko sonca vsem! smile

lp
Natalija

2

Super, hvala! Bom tako naredila...gledanje mi zaenkrat gre, popoldan z roznika ker zjutraj je ogromno oblakov...sem ze na 70sekund ampak se res cuti ta prekrasna energija ki jo dobim! Upam da se bo kmalu zmanjsala tudi apetita!!! smile)))

3

Joj, vceraj po gledanju 60sekund sem imela tako lep obcutek...topline in sproscenosti...
Obdržala sem ga nekaj ur...in mi se zdi da je vsak dan še bolj močen vpliv sonca na me...
Sem zelo vesela! smile

Soncna voda, naj bi bla navadna (voda iz pipe) ki je stajala na soncu dlje casa? A ne da?

4

Ja, saj maš prav! smile

Celo svoje življenje imam nek poseben odnos do sonca.
Zdaj ko sem hudo zbolela upam da mi gledanje v sonce lahko pomaga pozdraviti se.
Sem samouka...a je še kašen nasvet za začetnika...sem na 50sec...:)

5

Kako delati solarno jogo v Ljubljani po zimi...ko je megla?
A je kakšna lokacija kje se da, ali bi mogli iti ven?
Brez čevelj ne moremo biti, a ne da?
A je sneg v redu, ali mora spet biti drugačna podlaga na kateri stojimo?
Začela sem gledanje v sonce nekaj časa nazaj, ampak me skrbi da sonca sploh ne bo, kot prej...:(