hvala za nasvete in pondubo za podporo Francik. še ne razumem prav vse kaj si mi hotel povedat ampak bom se še poglobil. kletvice predstavlajo jezo.....in ne morem se privoščit delavnic ta trenutek. pa saj nekaj že mam na netu in tu na Pesem-duše.

hvala še posebno tebi Urška! ja preveč jasno smile:) zdaj ko si mi pokazla vto smer šele vidim kje vse to mam in sem že dobil nekaj novih spoznanj! prej sem se zavedal dosti teh reči ampak nism vedel da je to na taki način med sabo povezan. potem s takšnim odnosom podzavestno vplivam tak na ljudi al kaj?
vidim tudi kak je do tega prišlo pa se mi ne zdi nekaj narobe ker ta svet je zelo materijalističen v več pogledih. samo če me to podzavestno ovira potem ni vredu......samo je to blo vse? ker ne vem če mam samo to. lahko pa.
vseno zelo dobra informacija. odkrito in brez bluzenja. zelo sem ti hvaležen za to!!!

2

(129 odgovorov, vpisanih v Razno)

Zoran je napisal/a:

Ne čakaj na dobro počutje, da bi kaj naredil,
ampak naredi kaj, da se boš dobro počutil.

Neznan avtor

torej naj uzamem baseball palco in grem zmlatiti vse ko me sabotirajo  lol  lol  lol
to ne bi blo dobro zame pomoje. bi se pa dobro počuto ja.  lol

pozdravljeni.

prosim mi lahko kdo pove kod sem se jaz pregrešil--al moja duša-- da sem u taki p-j-b-ni življenski situaciji in skoz doživljam nekaknše sabotaže in zaviranja. je blo že od vedno. najprej od očeta pa še koga v sorodsvu in na koncu tud od matere same.......
pa zaj je na prvem mestu v smislu zdravja. osebna zdravnica mi ni vedla al hotla pomagat ,se mi zdi da me tud malo sovraži ali prezira al neki......pa sm potem šel k nekaj alternativcem in tud tam doživel kot mi je potem kazalo spet zamolčanja sabotiranja in zaviranja in samo jemanje denarja.......ko sem končn našu neko alternativko ki bi mi kao znala pomagat mi je tud ona najprj ni povedala v čem je problem in kaj je rešitev in šele po dolgem času--ko je dobila od mene dovol keša--mi je šele povedla kaj naj vzamem da bom ozdravo in seveda to dobim od nje in to spet ne za malo keša. in s kešom pa že tak moram varčevat ker nimam službe ker zarad zdravja ne morem nič delat......

res bom hvaležem če mi lahko kdo to pojasni. odkod mam to neko karmo al kaj. ker že vedno bol popi*devam.......
in ne nebom nič predihal dokler ne vem z umom zakaj se mi dogaja.
hvala vnaprej.

Pozdravljen Zoran
Hvala za napotke.
Koliko pogosto pa se naj bi to delalo? Linija Hare? Redno vsak dan en krat ali več krat ali tedensko ali kako je to pravilno?
Prav za prav nisem pisal tolko zaradi utrujenosti, ki tudi ima fizičen vzrok, se mi je pa zdelo da ni samo to. Sem se mogoče malo napačno izrazil. In sem upal na kako razjasnitev v smeri mojih problemov.
In ta pojem sprejemanje mi ni prav jasen kako se to doseže? Ker se mi zdi da bi šlo bolj če bi razumel zakaj se mi dogaja vse to. V moje bio polje se ne vidi ali je kakšen drugačen problem? Če vzame preveč energije za take probleme razumem. Je treba tu kako drugo tehniko za pogledati na situacijo? Karmična diagnostika?
In tudi se mi zdi da sem upravičen do mojih stališč ker niso kar nastala čez noč.
Upam da nisem preveč težek samo bi rad razumel!
Hvala...

Živijo.
Jaz tudi imam podobne probleme in bi prosil za pogled v moje bio polje.

...........

Hvala v naprej za kako razjasnitev!

Janez2