1

(18 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))

Urška je napisal/a:

slovenijajecudovita,

sedaj ko veš, kaj ti povzroča slabo počutje - agresija - in veš, kaj moraš storiti - čistiti spomine, kar pogumno na delo.  :rose:  Na forumu je v tej rubriki na vrhu vseh tem opisan postopek transformacije. Predlagam ti, da si vzameš čas in greš po tem postopku predihati vse tisto, kar se spominjaš in veš, da ti povzroča agresijo. Na ta način si lahko zelo pomagaš.

Bolj kot je oseba pripravljena in odprta za spremembo in si iskreno želi premika na bolje, je narejeno že več kot pol poti.

Urška, hvala za spodbudne misli  :rose:

2

NOB-Eden, hvala za sporočilo. Antidepresive sem jemal približno eno leto, ampak mi niso nič pomagali. Celo slabšali so zadevo. Tudi fizično sem sicer v redu, razen da imam strašno močno psihosomatiko zaradi podzavestne agresije ipd. Vem da je zadeva psihološke narave, zato menim, da z zdravljenjem simptomom ne bom veliko naredil.   

Nekaj me drži, nekaj je ves čas v meni, pa ne vem kaj. Po dolgeeeem času sem ugotovil, da je to podzavestna agresija. Pa mislim, da je še kaj zraven. Kot sem napisal, vem da moram čistiti spomine, ker sem vse potlačil. Tega se zavedam. Najhuje mi je, da vem, da s podzavestno agresijo škodim ljudem okoli sebe, ampak si ne znam pomagati.

Hvala in vse dobro  tongue

P.s.: Še to NOB-Eden, je TKM tradicionalna kitajska medicina?

3

Pozdravljeni,

tudi sam sem borim z podzavestno agresijo v sebi. Vem da moram še veliko delati, da jo sprostim, ampak zadeve so zelo intenzivne  roll

Na vse sem ves čas jezen, jaz bi pa rad bil prijazen in umirjen človek  :prst: