Pozdravljeni!
Sem nova na forumu. Imam težavo, ki je enostavno ne morem rešiti sama....pred približno tremi leti se je začela moja nočna mora...Počasii iz leta v leto sem začela izgubljati čezdalje več las...ob lasišču se mi pojavljajo majhni mozolčki...lasišče je čezdalje manjše...začelo pa se je tako da so se mi lasje samo po desni strani glave začeli redčiti...in to se s časom samo še stopnjuje...vmes sem imela tudi težka obdobja...letos januarja sem imela težave z občutki tesnobe, paničnimi napadi in depresijo. Težave z lasmi sem pripisovala stresu...vendar nevem več kaj naj nardim...naredili so že vse preiskave in ugotovili niso nič...bila sem že dvakrat na različnih koncih pri dermatologu in spet nič...nevem več kako naj se spopadem s to težavo kajti sedaj me počasi že res grabi panika saj nihče neve zakaj in kako pomagati..niti zdravniki..zato sem se odločila da sama naredim nekaj v tej smeri. Od februarja jemljem tablete ecytara. Moje psihično stanje se je že za 100%izboljšalo a izpadanje las se nadaljuje.
Prosim za vpogled v biopolje, ker se zavedam da lahko to stanje popravim samo sama.
Hvala in lep sončen dan