Lep piozdrav,
sin ima na lasišču okrogel flek brez las, kot alopecija.
Ali se v biopolju vidi vzrok?
Hvala

2

(1 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))

Lep pozdrav,
dobila sem spoznajnje ali občutek, , da se nekatere moje življenske zadeve in občutja,  ujemajo z
življenjem mojega dedka- od očeta oče, ki ga nisem poznala. Skoraj nikoli nisem razmišljala o njem,
do pred kratkim, ko sem brala knjigo, ki je med drugim  tudi omenila  preživele v taboriščih.
Lp, 
Hvala.

3

Lep pozdrav,

v pisarni delam z sodelavko, ki je ne prenesem, ker ni natančna, je  brezbrižna.....
ni samostojna, .....
ona  čuti, da sem do nje nataknjena. Ker se ne morem zanesti
na njo, jaz sem pa že od vsega tega utrujena. Sram me je, da imam takšne misli, da jo v mislih zaničujem.
Zakaj me življenje tako skuša, oziroma kaj se moram naučiti, da mi je na pot postavil takšnega človeka?

4

Lep pozdrav,
v kolenu čutim na pritisk boleče mesto, pa ravno sedaj, ko imam plan iti na tekaško tekmo.
Sem kot otrok, ki se mora odločiti med imeti ali ne imeti igračke. Razum mi govori eno, ego
drugo. Imela sem resne težave z ahilovimi  tetivami, ampak z koleni pa ne.
Lahko prosim za vpogled v  moje težave?
Hvala,

Zlatolaska

5

Lep pozdrav,
prebrala sem knjigo o ultra teku, čisto me je prevzela,
čutim močno željo po teku, po dolgem teku skozi gozd, od enega kraja do drugega...
Strah me je poškodbe - da se bo moje telo tiho uprlo.

Prosim  vas za vpogled biopolja mojega sina, star je 11 let, zakaj ga boli  hrbet. To me zelo skrbi.
Pogosto ima tudi glavobole.
Najlepša hvala.

6

Lep pozdrav,
prosim za vaš vpogled v moje biopolje.  Imam težave z samozavestjo, denarjem, partnerskim odnosom, včasih bi kar odšla stran in
pustila družino, sram me je tega občutka, hočem biti srečna, izpopolnjena, tega pa v odnosu z možem ne dobim.
Vse, kar počnem za sebe, poskušam skrivati, (pisanje sanj, pitje amarolija, zanimanje za šamanizem), nočem izdati nobene želje, kaj si želim in kakšne plane imam, npr. udeležba na določeni tekmi, ker dobim potem samo očitke, kako sem egoistična in da nase mislim....

Z enim od dveh svojih otrok sem bolj usklajena oziroma povezana, vsaj tako čutim, skrbi me tudi
zdravje, konkretno noge, imela sem vneto ahilovo tetivo in sinovitis gležnja.
  V otroštvu sem imela eno kratko obdobje, ko se  mi je zdelo nekaj najbolj groznega to,
da si na invalidskem vozičku, da ne moreš hoditi.

Včasih sem ponoči škripala z zobmi, sedaj že nekaj časa ne. Eno leto sem na presni prehrani,
jem pa občasno meso, jajca in ribe, in mi zelo paše. Za družino kuham in pečem normalno.
Toliko na kratko, hvaležna bom za odgovor.