Moj sin ima že od malega težave z dihali. Vsako pomlad ima napade kašlja (laringitis)
Začelo se je z vročino in včeraj je bil kašelj tako izrazit, da sva imela samo dve možnosti ali greva na urgenco ali pa dovoli da naredim reiki. Do sedaj mi ni nikoli dovolil da bi delala na njem. Naredila sem mu podporo z reiki in potem sem začela s skalarnimi valovi v parih sekundah je kašelj popolnoma popustil po desetih minutah je sine zaspal in do zjutraj ni imel nobenih napadov več.
Presenečena, da je bil rezultat tako hiter ampak očitno sem tudi jaz potrebovala potrditev, da sem na pravi poti. Če pomaga drugim potem bo tudi meni. V trenutku so vse ostale stvari zgubile težo.
Dobila sem nov zagon za delo na sebi.
Želim ti čudovit dan moj je.
1 18.03.2015 12:53:41
Re: Ustvarjalna akademija - Pesem duše (52 odgovorov, vpisanih v Osebna rast in duhovnost)
2 22.12.2014 23:28:36
Re: Ustvarjalna akademija - Pesem duše (52 odgovorov, vpisanih v Osebna rast in duhovnost)
Zakaj se udeležit akademije?
Eden izmed razlogov je definitivno tale.
Ko smo delali na čiščenju hiše (jaz sem si izbrala hišo) in sicer tam kjer sem rojena ker se mislimo tja preselit k mojim staršem sem imela ogromno negativnih čustev za počistit. Kar želim napisat; moja mami je bila vedno zelo resna velikokrat jezna in v skrbeh in se je res zelo zelo redko nasmejala. Danes, ko sem po naši šoli šla tja po sina je z nama igrala igrico na računalniku kar ni naredila še nikoli pa je starejši star 23let mlajši pa 17 in se z nama smejala in zabavala. Ful sem vesela in hvaležna zanjo in za to, da sem dobila priložnost, da lahko spremljam kako se nam vse obrača na bolje.
Hvala za vse.