Ma je tudi zame ribištvo cel mars. Bojle so kroglice hrane, z katerimi najprej hranijo nato pa lovijo ribe. Ni tako preproprosto sestavit recepturo za zmes, saj je potrebno gledati na optimalno sestavo hranilnih snovi ter jih narediti privlačne za ribe. Debate okoli tega se nikolli ne končajo,.....
Z sodelavcem pravzaprav delata na tem, da bi startala svojo proizvodnjo bojl. A ju je zanimivo poslušat in opazovat njuno zagnanost. Pri sladilih npr. lahko uporabijo sadna sladila(fruktoza) ali umetna sladila, ki pa so zelo draga. Stevija bi bila tako zelo primerna in naravna rešitev. Sporočim, kako bo prestala test.
1 31.10.2010 18:57:54
Re: Sladko je lahko tudi zdravo :) (87 odgovorov, vpisanih v Zdravo življenje)
2 24.10.2010 08:25:19
Stevijo sem kupila v Šiški, takisto v vrtnariji. Moj prijatelj je ribič in lovi krape z bojlami, ki jih sam izdeluje. Zato je bil tudi on zelo vesel te rastlince ter jo bo sprobal kako se obnese pri njih (ribo, ki jo ulovi, spusti nazaj v vodo). Samo bo lističe posušil in zdrobil v prah. Isti nasvet sva dobila v vrtnariji.
Hvala za vse zanimive teme, ki jih premelete. Z užitkom prebiram forum ![]()
3 15.10.2010 18:56:41
Hvala! Stevija že domuje na polici kuhinje ![]()
4 13.10.2010 20:01:44
Živjo
Mene pa zanima kje se da kupit stevijo (rastlino)? Zasledila sem namreč da se jo da dobiti tudi v obliki praška, ampak jaz bi jo raje imela kar v lončku
bodite v cvetju :rose:, hana
5 21.09.2010 08:14:43
Re: Reiki (326 odgovorov, vpisanih v Osebna rast in duhovnost)
Sem razmišljala- če bi se zmenili za določeno uro in pošiljali reiki ljudem prizadetih v poplavah?
lp, hana
6 08.09.2010 21:49:39
Zoran bo kar držalo. Smešn občutek, ko te najde eho vau efekta. Res je vse povezano. Delala sem namreč na razkrajanju svoje grenkobe oz. vzroku, ki vodi do tega da se maceriram v njej. Ter posledično tako spremenim osnovo mikroflore počutja. Eno je brati o teh zadevah, drugo pa se zazreti v sklenjenost kroga. Res, kako sem takoj dobila opozorilo, jaz ga pa nisem znala prebrat,.... JToda vse ob svojem času, verjetno. Me čaka še veliko dela.
Hvala Zoran!
7 08.09.2010 11:15:59
Živjo
Tole vprašanje me jedka že nekaj časa. Pogosto med reikiranjem začutim v levem palcu (v predelu nohta) pritisk- kot bi ga stisnila na koncu. Ni bolečina, samo pritisk. Zadnje čase je močnejše in bolj moteče. Misli se potem okupirajo samo okoli tega, namesto na naravnanost v reikiranje. Še posebej pri stvareh, ki so bitne zame, da jih spremenim. Postopek zato ponavadi prekinem. Začutila sem ga pri obeh inicijacijah v reiki. Pojavi pa se tudi pri postavljanju merkave- ko si vzamem zanjo več časa. Me morda na kaj opozarja, pa ne znam dešifrirat? Imam premajhen pretok? Ne vem, nimam idej. Ker ne bi rada da me to še naprej bremza ali da se razraste v nekakšen izgovor, ko prekinjam postopke ter jih ne izpeljem do konca, bi bila zelo vesela kakšnega vašega predloga.
bodite v cvetju, hana