1

(1 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))

Pozdravljeni

Nekaj mesecev se dokaj intenzivno trudim, s pomočjo knjig (med drugim bi izpostavila knjige g. Ogorevca idr.), ozavestiti negativne programe in ostale problematike, ki se mi tekom celega življenja manifestirajo na fizični ravni, kot manjši ali večji bolezenski znaki, le občasno pa kot potrtost in anksioznost (zanemarljivo) in določeni strahovi. Ne smem pozabiti na izbruhe jeze, čeprav na te se sem se še posebno skoncentrirala in sem jih v zadnjem času skoraj odpravila.  »Človek, se tekom življenja nekako navadi z vsem tem živeti, čeprav se v resnici človek tega nikoli ne navadi smile «.  Intuitivno menim, da se trenutno nahajam na pravi poti, čeprav se zavedam (po poglobljenih introspektivnih analizah), da so številne problematike »starejšega tipa« (npr. predniki  idr.). Tukaj pa se, seveda nekako zaustavi in se vprašam, kako naprej. Obenem bi rada poudarila, kar je tudi eden izmed razlogov mojega pisanja, da so se mi prav v tem obdobju  (ne rečem vsi) vendar številni bolezenski znaki ojačali (izpuščaji, luskavica, povišan že previsok krvni pritisk, ponovno se mi oglaša hernija, zoboboli,  povečana telesna teža. . . itd) in to vsi hkrati pri čemer pa se ne čutim brez energije temveč se počutim OK.

Zanima me vaše mnenje. Menim tudi, da bi potrebovala pomoč terapevta.
Lep pozdrav