Pozdravljeni,
Prosila bi vas, če lahko pogledate še pri meni glede odnosov doma. Z mami in bratom se že nekaj časa ne razumemo in ne vem, kako ven iz tega. Me pa tak odnos zelo obremenjuje, zato se izogibam stikov. Imam določene poglede, do določenih stvari in tega ne sprejmeta. Sploh mami. Sama sebe ne bom spreminjala, da bi bila taka, da bo njej ok. V čem je problem? Zahvaljujem se za odgovor. Lp
1 07.04.2016 14:45:23
Re: Odnos z starši (5 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))
2 06.06.2015 17:47:24
Re: partnerstvo (10 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))
Hvala za odgovor,
hmm, ne vem. Mogoče pri tistih, pri katerih ni bilo nič, mogoče premalo. Druga pa se je razvila iz prijateljstva. Je pa res, da sem oseba, katera rada pomaga, mogoče malce preveč. Občutek imam, da privlačim partnerje, kateri niti ne vedo, kaj bi in imajo prevelika pričakovanja, kar pa potem težko uspe.
3 04.06.2015 16:40:42
Re: partnerstvo (10 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))
Pozdravljeni,
ker moje vprašanje spada pod to temo, sem se odločila, da napišem kar tukaj. Problem imam s partnerskimi zvezami. Kar nekaj krat se je nekaj začelo v tej smeri, ampak je vse skupaj padlo v vodo ali pa sem naletela na osebo, katera je nato prav kmalu ugotovila, da to sploh ni to, kljub temu, da sva se zelo dobro razumela. Kot, da bi mi nekaj prepričevalo sploh začeti zvezo. Resne zveze tako rekoč sploh še nisem imela, pa bi lahko imela tudi že družino, ker sem že v takih letih, ko se jih že veliko odloči za otroke. Kje bi bil lahko razlog za to?
Najlepše se zahvaljujem za odgovor, Lp