Že več kot en teden imam otečen palec desne roke in zelo boleče je karkoli prijeti, delati, itd. Nisem se nikamor udarila, samo zbudila sem se z otečenim prstom in sedaj se vnetje ne povleče že več kot en teden. Drugače nisem bolna, ne čutim pomanjkanja energije.

Kakšna ideja/uvid?

Hvala in lep pozdrav!

2

(1 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))

Pozdravljeni!

Pred enim tednom sem transformirala eno veliko stvar in tri dni po tem sem bila v nekakšni depresiji, oz. pretok energije ni bil tisti, ki bi ga prepoznala za svojega. Sedaj se stvari počasi vračajo na svoje, ampak se ne morem znebit občutka praznine. Torej počutim se kot neka lupina, v kateri ni nič. Nič negativnega in nič pozitivnega. Pač nič. Praznina.
Človek, ki mi je pomagal pred enim tednom je dejal da imam zelo močno žensko energijo, ampak, da sem zaradi travme, ki se je zgodila, pobegnila v glavo in svet analitike. Ko sva to razrešila sem resnično začutila, da sva odstranila veliko blokado, ampak sedaj je na tem mestu neke vrste luknja. In se mi zdi, da ne čutim nič oz. nič ne gre skozi mene...

Kaj menite in predlagate?

Hvala za odgovor!

3

(7 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))

Pišem, ker želim priti stvari do konca.

Torej, kar se mi dogaja oz. to kar čutim, vem da je popolnoma iracionalno, da resnično nimam "pravega" razloga za to, ampak občutek krivde je še vedno prisoten.

Odkar se zavedam sebe, grem skozi življenje "nevtralna", kar pomeni, da ne izstopam, da se redko znajdem v konfliktu ipd., ampak to ne pomeni, da se držim nazaj, oziroma, da se kakorkoli zavestno trudim biti taka.
Kadar začutim, da se nekomu zdim privlačna in da name gleda "drugače", me preplavi grozen občutek krivde, ker nimam namere projecirat karkoli seksualnega, da bi lahko kogarkoli kaj premamilo. Torej, zdi se, da je podzavestno moja namera ostati "nevidna" in ko me kdo "opazi", sledi občutek krivde.

Zakaj se mi to dogaja in kako naj se osvobodim te krivde?

Hvala vnaprej za vse predloge in odgovore.