Pozdravljena Urška,

res je, da se pogosto počutim brez energije in mi je življenje brez smisla. Verjetno so res neozaveščene stvari. Svoje življenje sem že raziskovala. Vera je  tista, do katere gojim negativni odnos, a se je še vedno nisem osvobodila. Tudi otroka vzgajam v tem duhu, čeprav se upirata. Boli me, da bi razočarala starše in že pokojno babico, ki je bila zelo verna, hkrati pa me je imela zelo rada. Druga pa je spolnost, o kateri se lahko enkrat pogovarjam čisto odkrito, drugič pa imam cmok v grlu in me duši. Ne vem, kaj sem doživela, da spolnost tako občutim. Tudi z bratom imava nerazrešene odnose...na delu je karma.
Ali je še več takšnih stvari?

Urška, prosila bi za nasvet, kako se naj lotim ozaveščanja stvari (če je še kaj) in seveda razreševanja?
Hvala in lep pozdrav,
Sonja

Pozdravljena Urška in Zoran,

moja starejša hčerka  (11 let) se že od 2. leta starosti bori z alergijami in astmo. Poizkušali smo z nekaj alternativnimi metodami, med drugimi tudi z zdravljenjem s ponovno povezavo in hipnozo. Po hipnozi se je stanje za nekaj mesecev umirilo, nakar so se alergije ponovno pojavile. Hčerki se je po hipnozi začelo odpirati tretje oko.
Mlajša hčerka (8 let) ima težave z nogami. Ima precej izražen varus nog. Po mnenju medicine, bi se stanje moralo izboljšati s fizioterapijo, vendar zaenkrat ni napredka. Sama se ukvarjam s kvantnim zdravljenjem. Metodo sem preizkusila tudi pri hčerkah, vendar brez uspeha. Ne vem, ali je tovrstna energija prešibka? Je morda blokada pri meni? Pri drugih ljudeh sem uspešnejša. Kaj lahko sama naredim za otroka?

Prosim za vpogled v biopolje, da se vidi, kje tiči vzrok za težave otroka. Kaj priporočate? Je kakšna metoda, ki bi pozdravila moja otroka.

Najlepša hvala za odgovor in lep pozdrav,
Sonja