Hvala za pojasnila in nasvete.Se mi je zdelo, da je to rekcija in da se sproščajo stare stvari ali blokade. Samo nisem pričakovala takšne reakcije in sem se ustrašila, da sem koga poškodovala. Kakšen naj bo premor med tem ko se pojavi reakcija. Ali je bolje malo počakat, da se stvari malo usedejo in umirijo, ali naj se v čim krajšem času dela ponovno terapijo, da se tako hitreje odstrani bolečina in vzpostavi ravnovesje. Pa še eno vprašanje. Če se žival umika, ko ji delaš terapijo, pomeni, da ji je dovolj, ali pa da je ne potrebuje. Ali morda lažje prenašajo terapijo ko nisi čisto zraven in se jih dotikaš.
2 05.02.2013 01:20:47
Re: Reiki (326 odgovorov, vpisanih v Osebna rast in duhovnost)
Jaz imam pa vprašanje. Ko sem se opogumila, da delam reiki na drugih, sem imela dvakrat neprijetno izkušnjo. Prvič je šel skozi hčerko tako močan val energije, da se je skoraj zadušila, naslednji dan je končala pri zdravniku z lažjim vnetjem popljučne mrene. Drugič, ko sem delala prijateljici, sva obe občutili enak pretok oziroma blokade, ki jih ima v telesu. Počasi sva sproščali blokade in občutek je bil odličen. Obe sva spali kot ubiti. Vendar se je pri njej čez približno 24 ur pojavila reakcija na dogajanje prejšnjega dne. Bolečine so bile tako hude, da je morala tri dni jesti tablete proti bolečinam in je komaj vstala iz stola, jaz sem se pa ustrašila, čeprav sem imela prej dober občutek. Vsakič je bila namera v najvišje dobro osebe, ki ji delam reiki. Ali bi morala reiki ponoviti, da se bi se dokončno odpravile blokade, jaz sem se namreč pri prijateljici povlekla nazaj, hčerka pa ni želela imeti več opravka z menoj. Kako naj se odzivamo ko pride do negativne fizične reakcije? Kakšni ljudje tega ne sprejmejo najbolje, s kakšnim argumentom se jih prepriča, da je to bilo za njih najbolje v tistem trenutku.
3 18.07.2012 00:17:43
Re: Izkušnje iz meditacij (56 odgovorov, vpisanih v Osebna rast in duhovnost)
Zoran, hvala ti za mesečne meditacije. Vsak mesec je nekaj novega. Nobena meditacija ni enaka drugi. Vsakič je nova tema, novo čišenje, nova spoznanja. Uvod s šamanskim bobnom je ekraten. Vsakič znova se razbijajo blokade v telesu v skladu z namenom teme delavnice in nov zvok, čisto drugačen npr.od prejšnje te prevzema, če se mu le prepustiš. Se sprašujem, koliko različnih interpretecij zvoka lahko sploh sproducira en boben, pa mu ne vidim konca, ker me vedno preseneti. Zahvaljujem se ti, ker nam pomagaš v naši rasti in prečiščevanju, ter pripravljanju telesa na novo frekvenco zemlje. Hvala ti, ker si moj učitelj in mi odpiraš oči, da lahko gledam iz višje perspektive in mi daješ vzgled kako ostati objetiven in pustiti vsakemu svojo pot, v skladu z njegovo stopnjo razvoja. Dolgo sem rabila, da sem to dojela, no pa še vedno me včasih zanese, v dobri veri, ker želim vsem dobro:)). Še enkrat hvala ti ker si, tukaj in zdaj.