Živijo,
kdaj v torek pa bi to potekalo?
Lp, Tamara
Niste prijavljeni. Prijavite se ali se registrirajte.
Pesem Duše » Sporočila uporabnika Lostwasp
Strani 1
Živijo,
kdaj v torek pa bi to potekalo?
Lp, Tamara
Najlepše vsem skupaj za odgovore.
Urška, hvala ker si delila tvojo izkušnjo. Točno to se dogaja moji noni, naježi se ji koža na lasišču in vseskozi ima občutek, da hoče ta energija zlesti vanjo.
Zato me predvsem zanima kako postopati sedaj? Kako se ugotovi ali je duša ali duh? Ali je potem dovolj, če se jih pošlje v svetlobo, nona je namreč skoraj prepričana da je več njih? Obstaja kakšna "session" ki se izvši, da se te duhove pošlje k Bogu?
Lp, Tamara
Zoran,
najlepše hvala za razlago. Nikoli si nisem mislila, da lahko duše dejansko ostanejo na zemlji po smrti več let, tudi desetletij. Vsekakor bom tvojo razlago povedala noni, a glede na to da mi že dolgo govori, da bo treba nekaj v zvezi s tem storiti (kar je razumljivo) - me zanima kaj se da dejansko ukreniti?
Kaj si mislil s tem, ko si rekel da lahko pogledaš kaj se dejansko dogaja pri noni? Kakorkoli že, ta vikend se bom pogovorila z njo, rada pa bi jo tudi obvestila kako postopati sedaj...
Najlepše hvala,lep dan
Tamara
Živijo,
to sporočilo pišem v imenu moje babice, ki se že dobrih deset bolj ali manj spopada z istimi nevšečnostmi. Stara je 70 let in dokaj dovzetna za duhovnost, ter stvari, ki jih ne čutimo s petimi čuti. Že 50 let živi v družinski hiši - za katero sicer ne vemo koliko je stara, a spekuliramo da nekje od 100 - 200 let - od smrti mojega nonota 1996 sama. Na nonota je bila neznansko navezana in se mnogo let (če sploh kdaj) ni sprijaznila z njegovo smrtjo. Kakorkoli, od kadar je umrl je začela čutiti neko šumenje, oz. brenčanje - kot ga sama opisuje - vsako noč, ko leže v posteljo. Namreč, takrat začuti to brenčanje, ki se v primeru da ga ignorira samo ojača, in zaletava vanjo. Najprej se je seveda poskušala prepričati, da ni ničesar, a se je preveč ponavljalo, da bi lahko kar ignorirala. Pravi, da se ji dozdeva kot da jo tisto nekaj - čemur ona pravi demoni - čaka v zakonski spalnici, in jo je pripeljalo tako daleč, da je po mesece skupaj spala v spodnjih prostorih hiše - v prenovljeni dnevni sobi, kjer ne čuti ničesar.
Sama sem mislila, da bi lahko to bila energija pokojnega nonota, toda - po štirinajstih letih? Morda je pomembno dejstvo, da od nonotove smrti spi na njegovi strane postelje. Za kakšne tragične dogodke, ki bi se bili odvijali v hiši, ne vemo. Ima kdo kakšno razlago ali predlog, na koga naj se obrnemo? Nona je prepričana temu narediti konec, saj pravi, da se ji počasi že meša.
Najlepše hvala,
Tamara
Strani 1
Pesem Duše » Sporočila uporabnika Lostwasp