Hvala :rose: . Že dolgo se pripravljam na akcijo, da bi delala malo na sebi, pa je ostalo le pri razmišljanjih. Danes začnem :prst:. Vsak dan gibanje v naravi, ko čakam otroka na nogometu, pa vsak večer malo časa za "remont", namesto večerne nadaljevanke. Pomagala si bom z reikijem, pa po navodilih. Samo najprej se moram rešit strahu pred opuščanjem slabih vzorcev. Občutek imam, da so kar prilepljeni name. No vsak napredek bo dobrodošel.
1 19.05.2011 09:22:09
Re: nenavaden klic (41 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))
2 16.05.2011 11:43:46
Re: nenavaden klic (41 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))
Ko smo mi v konfliktu s sabo (stres, jeza, strah,…) oddajamo to destruktivno energijo, ki lahko vpliva ne samo na ljudi, živali, temveč tudi na predmete, ki jih uporabljamo. Npr.: računalnik blokira ali samo povezava blokira, avto ne vžge, se kvari, aparati v gospodinjstvu crkujejo,.. tako lahko tudi kot v tvojem primeru zvoni telefon. Preko klica se ti lahko javljajo tudi tvoji varuhi, da te opozorijo na nekaj (stvar, dogodek, čustvo,..) ali imaš pa kakšen elemental. Dostikrat, če se stvari premikajo po stanovanju ali zginejo so tudi "vile", ki so po pomoti prišle v stanovanje ali si jih pa sami prikličemo. Vile je potrebno pospremiti nazaj v naravo. Vile vejo tudi nagajati, če so imele kakšno svoje mesto, npr.: na dvorišču (sadovnjak, rože,…) pa se to odstrani postanejo žalostne in zato nagajajo.
Ko to berem, šele vidim, kakšen kaos nosim v sebi. Čeprav se mi življenje nekako ureja, pa se še vedno ne morem "odlepit" od določenih ljudi in čustev. Pa še "ne novo" se lepim! Zdi sem mi, da nikakor ne uspem doseči notranjega ravnovesja in miru. Kako naj se začnem premikati naprej v življenju?
Sem pa tudi sama pričela prejemati neznane klice. Do sedaj 3x, cca. na 14 dni. Od tega sem 2x stala pred sodiščem, zadnjič na sedaj med prazniki, ko smo se v jutranjih urah vračali z zabave, jaz pa sem razmišljala o osebi, ki se je na drugem koncu dežele ravno prebujala (no, ne vem, če ima to kako vezo s klicem).
Mi pa doma v zadnjem letu in pol crkuje vse po vrsti. Avto komaj še leze naprej, žarnice pokajo kot za stavo, crknilo pa je že pol hišnih aparatov, od mikserja, hladilnika, računalnika, TV,... v glavnem, kriza. Je možno, da je to povezano s smrtjo v družini? Zdi se mi (časovno), da se je to začelo, ko je umrl moj oče. Pred tem sem se ločila, in takrat sem ostala z otroci čisto sama. Sedaj, ko to pišem, mi prihaja na misel, da je vse to povezano z mojo negativno energijo, vendar pa ne razumem, zakaj se potem zo ni dogajalo že prej, ko sem bila čisto na dnu. Kaj je možno, da sem bila takrat čisto zaprta, sedaj pa sem bolj odprta za energije v vesolju (ne vem kako naj se pravilno izrazim) in posledično tudi jaz bolj vplivam na zunanji svet?
Če je tako, kako to spremenim v "pozitivno"?
3 29.01.2011 08:49:53
Re: Reiki (326 odgovorov, vpisanih v Osebna rast in duhovnost)
Zanima me, če bo kaka reiki delavnice 1. stopje tudi v MB?
4 28.12.2010 19:12:24
Tema: Rak na dojki (1 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))
Pozdravljeni!
Mene zanima zakaj nastane rak na dojki, katere vzorce je treba spremeniti.