Soncee, pozdravljena!

Tudi mene zanima, kaj ti je odgovorila Urška, saj se sama najdem v opisu tvojih problemov, zato bi bila zelo hvaležna povratne informacije.

Lep pozdrav,
Tanja

2

(1 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))

Pozdravljeni,

prosila bi za vpogled v biopolje in morebitni nasvet, kako naj se v življenju premaknem naprej? Kaj me najbolj ovira pri tem, da si ne zastavim realnih ciljev in če mogoče vidite, kje tiči vzrok moji težavi (strahu) v odnosu z nasprotnim spolom? Želim si pridobiti odgovore na ta vprašanja, a ne vem, katera terapija bi bila najbolj primerna, mogoče karmična diagnostika?

Že vnaprej hvala za odgovor.

Lep pozdrav,
Tanja

Pozdravljeni,

prosila bi za vpogled v biopolje oziroma za pojasnitev srečanja, ki sem ga imela pomladi s starejšim moškim. Srečanje je bilo res nekaj posebnega, energije so bile izredno močne in obema se je zdelo, da se poznava že od nekdaj. Sploh ne znam opisati, kaj točno se je dogajalo. Vem le, da te osebe ne morem pozabiti in si želim vedeti, kaj je bil namen tega srečanja oziroma, če sva kakorkoli povezana (karmično ali kako drugače)?

Že vnaprej se najlepše zahvaljujem za odgovor.

Lep pozdrav,
Tanja

Pozdravljeni,

prosila bi za vpogled v moje biopolje in za nasvet, kako naj predelam določene težave in strahove, ki me omejujejo in zaradi katerih se že nekaj let ne premaknem dalje in zaživim normalnega življenja.

Za odgovor se Vam že vnaprej najlepše zahvaljujem in Vam želim lepe in mirne praznike.

Lp, Tanja