Hvala za odgovor. Sem naredila in misim, da uspešno. Zanima me še, če postopek transormacije učinkuje tudi za negativne občutke, ki jih ne znam pomenovat (ko nevem točno katero je prepričanje, čustvo, agresija,.. ) ali je ključno, da najprej spoznam, zakaj se sploh gre.
Lp Janis
1 18.12.2016 17:16:09
Re: moški (4 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))
2 06.12.2016 01:46:24
Tema: moški (4 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))
Zdravo!
Trenutno sem samska že eno leto. Bivši partner me je prevaral in zadevo sva zaključila. Prebolela sem in odpustila. Problem imam sedaj ko spoznavam nove moške. Zdi se mi da se name nalimajo ravno taki, ki znajo z besedami, vendar imam na koncu občutek da me čustveno manipulirajo za svojo korist. Strah me je vezat se, ker se bojim da bi potem spet spoznala da sem bila ''slepa'' in naivno verjela. Zanima me, če imam v sebi nekaj, da privlači take moške in kaj naj naredim da razrešim?
Lp Janis
3 28.04.2016 00:06:30
Re: Odnos z starši (5 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))
Zdravo!
Hvala Zoran za prejšnji odgovor. Javljam feedback. Sem naredila postopek transformacije, je tudi po tem prišlo do soočenja z očetom, ko sva stare stvari dala na dan in se je po temu odnos precej izboljšal, oz. bi rekla da umiril. Sedaj pa sem ponovno začela čutit neko blokado kot, da še vedno ne spadam v to družino da sem nek črni raček, odtujena. Kot se nevem katero mesto v družini mi sploh pripada.
Bi lahko preverili, če vzorec še ostaja in nisem naredila dovolj temeljito?
Hvala
LP Karin
4 28.03.2016 00:06:06
Tema: Odnos z starši (5 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))
Pozdravljeni! Prosila bi vas za pomoč/pogled v biopolje glede mojega odnosa z starši. Delam na temu da bi izboljšala odnose, ki so bili več let prekinjeni zaradi travm. Trenutno se trudimo vsi, vendar pa so se začele pojavljati stare težave (jeza, zamere, agresija) nad katerimi obupujem, zato bi želela poizkusit še z postopkom transformacije škodljivih vzorcev. Hvala
5 20.12.2015 17:14:46
Tema: Prenajedanje (1 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))
Pozdravljeni!
Prosila bi za vpogled v biopolje za podzavestne vzorce. Težavo imam v čustvenim hranjenjem in prenajedanjem. To imam že od majhnega in ni varjante, da se ga znebim oz. nikakor mi ne uspe ugotoviti kaj točno je spodaj in to predelati. Stres in notranje konflikte mirim z hrano in ne zmorem iz tega. V predelu trebuha in prs čutim, kot bi imela nek vozel in to poskušam zadušiti z hrano. Res je, da se moja mama sooča z enako težavo in me zanima tudi, če gre v bistvu za podedovan vzorec preko nje ali da celo nosim njen vzorec.
Hvala!