Pozdravljeni, nekih 14 dni nazaj se mi je pojavila rana pri nošenju atlantidskega prstana. Prstan nosim že več kot 5 let, ob rednem čiščenju z vodo in nastavljanjem na luno oz. sonce se mi je kaj takega prvič pojavilo. Nosim ga na prstancu leve roke in tam se mi je pojavila globoka, pekoča rana, ki zelo srbi. Prstan sem seveda nehala nositi, ampak po tolikšnem času bi človek pričakoval, da se bo rana pozdravila, kljub oskrbi je rana še vedno tam. Hecno pa je to, da izgleda tako kot, da se je prstan vtisnil v kožo. Vem, da prstan nekako "opozori" da se nekaj dogaja in me zanima, če se je kdaj že komu kaj takega zgodilo? Ali je dovolj, da ga očistim pod vodo ali je bolje, da ga zakopljem v zemljo? Prstan sem sedaj nehala nositi, zamimivo je tudi to, da sem ga prej lahko dala na desno roko na prstanec zdaj pa je tudi ta prst kar malce zatečen in prstan ne gre gor..Aja in še to, odkar prstana ne nosim imam kar precej mravljinčasto levo roko oz. predvsem dlan..malo me že skrbi kaj se dogaja, ker kot sem že prej napisala nisem nikoli imela takih težav. Hvala za odgovore!
2 17.02.2016 15:20:27
Re: Sorodna duša (7 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))
Zoran pozdravljeni, najlepša hvala za vašo razlago. To kar ste napisali glede žensk lahko rečem, da ste zadeli piko na i. Dejansko to že celo življenje občuti moja mama s katero imava resnično zelo hladen odnos. To si želim popraviti in delati na tem saj bi tudi sama enkrat rada postala mama in se resnično bojim, da bom to prenesla na svoje otroke česar pa si ne želim...močno me stiska v prsih, ker se zavedam teh svojih težav, ki jih nosim v sebi in si prizadevam, da bi se tega osvobodila..
3 27.01.2016 16:46:06
Tema: Sorodna duša (7 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))
Živjo, danes sem odkrila vaš portal in moram reči, da ga že cel dan z velikim veseljem in še več radovednosti prebiram. Ob tem se mi je utrnilo vprašanje, če mi lahko pogledate kakšna je povezava z G.J. in menoj? Namreč imam občutek, da je on točno moja sorodna duša ampak žal nisva skupaj kot par zaradi določenih dejavnikov, ki posegajo vmes. Žal je tako, da trpiva vsak na svoji strani, ker nisva skupaj saj je tukaj vmes še tretja oseba. Hvala lepa za odgovor!