Hvala za odgovor in pomoč.
Vse dobro, Ksenija
Niste prijavljeni. Prijavite se ali se registrirajte.
Pesem Duše » Sporočila uporabnika playona13
Strani 1
Hvala za odgovor in pomoč.
Vse dobro, Ksenija
Pozdravljena.
Prosim za vpogled v bio polje in pomoč.
Že skoraj 2 leti se ukvarjam z isto zadevo in ne najdem vzroka, zakaj se ta energija vrača v mojo auro na točno določeno mesto.
Cela leva stran telesa, najbolj se pa drži pri levi dojki. Včasih imam občutek kot da mi trga telo in, ko se zdiham je kot da se za kak cm dvigne od telesa in postane lažja. Je kot neko tanko opno, ki se lepi na moje fizično telo, peče, največkrat pa imam občutek kot da me bo kap, ko se prične pomikat.
Za kakrnšno koli pomoč sem hvaležna iz Srca.
Ksenija
Ja, res je malo čudno, če se človek ne zna nosit z energijami, kot pa sem napisala, sem samouk in mi kar uspeva.
Kot ste mi svetovali sem se odprla za reiki.
Tisto bitje je postalo še težje in na nekaterih delih vroče....ko meditiram postane mrzlo....kot, da bi mi želele roke zaspati....pretok energije skozi kanal je čist, leva stran telesa pa kot da bi se nek sluz premikal in iskal izhod....najraje proti zgornji srčni čakri in vratu.
Res se vam iz srca zahvaljujem za pomoč.
Lp, Ksenija
Pozdravljen Zoran.
Se zahvaljujem za hiter odgovor.
Sem delala blagoslov 63 dni, je pa pri meni tako, da sem vse tri stopnje naredila v malo več kot pol leta, nisem pa se imela na koga obrnit za vprašanja glede stvari, ki so se mi dogajale. Zakaj....o tem raje ne bi tukaj. :-) Sem samouk, bi lahko temu tako rekla.
Reikija ne izvajam več, ker sem po 3 stopnji začutila, da moje poslanstvo ni zdravljenje z Reikijem in po eni strani menim, da mi je to bitje tudi šola, ker se takrat, ko sem dobila NE glede zdravljenja nisem ozirala na to....je takrat padlo name.
Odprla se mi je jasnovidnost, jasnoslušnost, empatija do te mere, da skoraj več ne zdržim v množici ljudi in še kaj bi se našlo.
V teh dneh sem začela razmišljati, če si to bitje sama delam (je po celi moji levi strani) zato sem malo brskala po netu za odgovori in naletela na ta forum.
Sem vesela in hvaležna za vodstvo do te strani, se najde marsikaj zanimivega. :-D
Pozdravljeni.
Imam vprašanje, nisem pa prepričana, da sodi med to tematiko, je pa povezano z reikijem.
Naredila sem vse tri stopnje reikija in življenje mi je steklo, tudi terapije sem delala, dokler se mi ni zgodilo sledeče:
pri eni od terapij na daljavo je nekaj padlo name in od takrat naprej imam občutek kot da sem v neki mreži.
Na meni ta mreža utripa in mi povzroča bolečine. Občutek imam kot da imam na sebi neko težo, se pa ta mreža tudi pomika po telesu.
Reikija ne izvajam več, ker so se mi odprli drugi darovi, je pa ta mreža strašno moteča in sem obiskala že lepo število zdravilcev. Vedno en del mreže odide stran, glavnina pa ostaja in tisti del, ki ostaja čutim v predelu hrbta in srčne čakre....kot, da imam zlepljeno srčno čakro.
Zanima me, če je imel že kdo podobne izkušnje in kako si lahko pomagam sama, ker ni šlo stran s karmično diagnostiko, niti s šamanskimi terapijami.
V bistvu imam občutek kot, da se me je nekaj polastilo in noče stran.
Hvala za odgovor in lep dan.
Ksenija
Strani 1
Pesem Duše » Sporočila uporabnika playona13