Najlepša hvala Urška.

Urška je napisal/a:

Pozdravljen Delboj, pri tebi se začuti strah pred energijami ter neznanim. Strah je tisti, zaradi katerega čutiš, da vlečeš nase vse sorte energij. Zato ti predlagam, da se usedeš in napišeš, česa vsega te je strah. Nato pa ta strah po eni od metod transformacije predihaš in se ga osvobodiš. Poleg tega se čuti, da nisi prizemljen, zaradi česar še v večji meri čutiš vse energije okrog sebe. Zato ti svetujem še pred razreševanjem strahu, v kolikor ti fizično zdravje dopušča, večkrat tedensko športno aktivnost v naravi - tek, plavanje, pohod ..., pri tem je zelo pomembno, da se dobro oznojiš in predihaš. S tem uravnovesiš hormone in zavest in energijo spustiš zopet v telo, še posebej v ledvice.

Pozdravljeni vsi skupaj,

prosim za nasvet. Pri zdravilki (znanki) sem bil na terapiji in mi je zaznala, da imam pripete duše. Ko jih je odpravila, so se po določenem času znova pripele. Šel sem k njej in jih je odpravila skozi kanal v onostranstvo. Čez čaz so se mi znova prilepile, do pred nekaj časa nisem niti čutil, sedaj pa čutim in točno vem, kdaj se mi prilepijo, ko začutim v glavi neprijeten bolečino in v prsih težo, začne me dušiti. V začetku so bile to duše iz sorodstva, sedaj pa jih "pokasiram" ko hodil med ljudmi, na avtobusu, vlaku, kjerkoli... Prebiral sem forum ampak še vedno ne najdem vzroka, zakaj se mi to dogaja. Tudi domov jih "prinesem" in potem je direndaj v hiši, od prižiganja in ugašanja luči, do zaklepanja vrat oz. ključavnic... Zelo moteče je postalo. Prosim za pomoč, vpogled v biopolje, bom zelo hvaležen.

S prijetnimi pozdravi
Delboj