Lep pozdrav vsem!
Se javljam kot tečajnica 1. stopnje reikija z 28. januarja, da malo napišem svoje izkušnje po iniciaciji. Mogoče se javi še kateri od sotečajnikov
?
Od tečaja dalje vsak dan naredim nalogo s čiščenjem čaker in se še dodatno odpiram za pretok čez ves dan in za posamezna dnevna opravila, aktivnosti... Kar se drugih tiče sem zaenkrat reiki prevajala le dvema sobnima rastlinicama, vodi in hrani.
Na tečaju sem pretok precej čutila, tudi oblilo me je čisto, od takrat pa pretoka ne čutim tako močno. Prve dni po tečaju ga je bilo težko zaznati (sem pa zaupala, da je tam), potem po nekaj dnevih pa ga spet rahlo zaznavam. Če stojim, ko se odpiram, me malo ziba, in predvsem v rokah se mi pojavlja občutek migotanja, kot električni impulzi. Je pa prisotna tudi toplota in predvsem imam (nasprotno kot sem bila navajena) zelo topla stopala. Tako da sem razmišljala, da gre mogoče za prizemljevanje, Zoran pa mi je tudi pojasnil, da je bistveno, da se energija razporedi enakomerno po telesu. Tako da si mislim, da sem jo v nogah zelo potrebovala
.
Sicer pa sem pri sebi opazila tudi nekaj čiščenja. Po tečaju in naslednji dan me je močno bolela glava. Potem sem se nekaj dni izdatno potila, en dan sem imela pa močno čustveno doživljanje svojega zakoreninjenega prepričanja. Sem bila ves dan zelo žalostna, hkrati pa sem se zavedala, da so občutki pretirani, zato sem to razumela, kot da mi reiki pomaga pri prepoznavanju in razreševanju globokega vzorca oziroma prepričanja. Na tem bom morala še delati, je pa začetek
.
Tako da napredujem počasi in si ustvarjam temelje. Reiki mi je zelo prirasel k srcu in ga čutim kot domačega, kot del sebe.
Zoran, še tukaj hvala!