Hvala! Ali je možno te vzorce prepoznati na terapiji pri vas? Nekako se nagibam, da gre za družinske odnose oziroma stvari iz otroštva, ampak nisem pa prepričana. Menim, da sem sicer že prehodila kar dolgo pot in veliko stvari razrešila, ampak tu pa ostanem bosa, tako da bi mi vodstvo prav prišlo.
1 26.10.2016 21:10:52
Re: Partnerstvo - strah in blokade (20 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))
2 25.10.2016 21:20:18
Re: Partnerstvo - strah in blokade (20 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))
acirej je napisal/a:Bi tudi jaz to temo načela, ker me je pritegnila. Kakšne vzorce pa ja nosim glede partnerstva? Zelo težko zaupam, vendar ko nekoga spustim k sebi, imam popolno zaupanje in vdanost. Vsekakor so redke priložnosti, ko čutim, da sem si z nekom res tako blizu in da sva res tako povezana, da ga sprejmem kot partnerja. Se pa dostikrat zgodi, da je na začetku zelo velika pobuda iz njegove strani in ko se jaz pričnem odzivati in razmišlajti o morebitnem partnerstvu, njegov interes splahni (brez nekega pojasnila, ali kakega večjega dogodka)... Težko razumem vse skupaj.
Acirej,
koliko vidim pri tebi imaš še nerazrešene odnose iz preteklosti in ko se odpreš, drugi začutijo to kar nosiš s sabo.
Zato je potrebno počistiti preteklost.
Hvala Zoran, mi veliko pomeni ta vpoled! Odnosi iz preteklosti so mišljeni iz sedanjega življenja, ali iz preteklih?
3 19.10.2016 01:08:12
Bi tudi jaz to temo načela, ker me je pritegnila. Kakšne vzorce pa ja nosim glede partnerstva? Zelo težko zaupam, vendar ko nekoga spustim k sebi, imam popolno zaupanje in vdanost. Vsekakor so redke priložnosti, ko čutim, da sem si z nekom res tako blizu in da sva res tako povezana, da ga sprejmem kot partnerja. Se pa dostikrat zgodi, da je na začetku zelo velika pobuda iz njegove strani in ko se jaz pričnem odzivati in razmišlajti o morebitnem partnerstvu, njegov interes splahni (brez nekega pojasnila, ali kakega večjega dogodka)... Težko razumem vse skupaj.