Niste prijavljeni. Prijavite se ali se registrirajte.
Aktivne teme Neodgovorjene teme
Iskalne možnosti
Pozdravljeni,
zanima me, kaj se dogaja pri moji hcerki, stari 7 let, saj kljub vsakodnevni bralnih in pisalnih vajah ni napredka. Prosila bi vas, ce lahko pogledate relacijo med mano in njo. Ali moram jaz kaj sprejeti/spremeniti?
Kako ji lahko pomagam?
(P.s. v jeseni imava glede tega preglede)
Hvala za pomoč.
Pozdravljeni,
zanima me, zakaj se mi zelo potijo noge? Kaj moram predelat, odpustit, sprejet..., da se bo stanje izboljšalo. Poskusila sem z veliko naravnimi mazili, bioterapevtom ...pa se stanje ni izboljšalo.
Hvala za odgovor
Velikokrat ko kdo umre- daljni sorodniki, kdo iz vasi... dobim kako sporocilo, ali preko sanj, ali po smrti- kako znamenje. Vse do sedaj izkusnje niso bile neprijetne, vendar dobim tak strah, da mislim da se mi lahko se odpelje. Bojim se namrec, da se mi kdo prikaze. To je moj najvecji strah. Drugace pa se mi pojavi strah pred neuspehom, strah pred novo vezavo (zaradi locitve).
Zoran je napisal/a:Pozdravljena ujela si se v slabo vest, oziroma krivda te zafrkava. Tukaj je še strah in nepredelane reči. Na kratko radi strahu in krivde ne razrešiš stvari in jih premlevaš, kar te sesuva.
Zoran, hvala odgovor.
Mi lahko samo še poveš, kaj je tisto poglavitno, kar moram predelat in je najpomembnejše za ta trenutek?
Lep pozdrav
Spostovani,
imam vprasanje glede sebe. Zelo hitro se mi porusi imunski sistem. Ko me malo zazebe se mi pojavi herpes, obcasno ekcem. Imam tezave tudi s potnimi nogami. Ni vazno ali me zebe, ali mi je vroce, imam noge potne, posledicno pa tudi glivice.
Kaj je tisto, kar moram razresiti, da se resim teh koznih neprijetnosti? Hvala iz srca.
Najdena sporočila [ 5 ]