Vse kar ste nastela sem ze probala, pa zal glede na situacijo ne gre. Med dojenjem dobre 3 mesece starega skace okoli dveletnik.  V vozicku se pa noben od njiju noce vozit tko da mi ostane le nosilka in skakanje za todlerjem - le temu se pa ne da dlje kot do igrisca zadaj za bloki.. no nekaj kisika se na ta nacin dobi a zame je to cisto premalo.. Slo bi edino z varusko, profesjonalno ali studentko, a jo zal iscem ze lep cas zaman. Na oglase se javijo gospe ki mislijo da se bosta otrocka sama igrala one bodo pa kofetale zraven oz da bosta glede na starost veliko spala - no nasa dva pa cez dan ne gresta nic spat.

Urška je napisal/a:

Pozdravljena krenforum.

Razmišljanje, analiziranje in predvsem življenje s pozornostjo v glavi iz dneva v dan je pretežen problem sedanje družbe. Ljudje kot da so nekako pozabili, kako se izklopiti, utišati misli in preusmeriti energijo in zavest iz glave nazaj v telo.

Kako umirimo misli?
* Z redno aktivnostjo v naravi, še posebej takšno, kjer se telo preznoji ali mora aktivno delati (tek, pohod navkreber, kolo, rolanje, nordijska hoja ....) - da se tok misli preusmeri iz glave v telo.
* Z redno aktivnostjo, kjer je poudarek na koordinaciji telesa - da se pozornost iz misli preusmeri v gibanje telesa - tai či, či gong, joga, ples, plavanje ...
* Z zavestnim sproščanjem: savnanje, masaža, razvajanje ...
* Z meditacijo: https://www.pesem-duse.com/meditacija-linija-hare

Če se oseba v življenju že dolgo ne zna več sprostiti, naj ne pričakuje čudežev po prvi meditaciji ali po prvi aktivnosti. Namreč potrebno je "prevzgojiti" svoj način delovanja, prevzgojiti celično "razmišljanje", tok misli usmeriti v tisto smer, v katero še trenutno ni navajena (v telo, v doživljanje telesa, v občutke). Tako kot se na primer tujega jezika učimo postopoma, tako tudi ta "novi način razmišljanja telesa" osvajamo postopoma.

Vse to nasteto deluje in je super tako za telo kot duha. Sem prakticirala dokler sem imela moznost, torej dokler nisem postala mama. Zal nikakor ne pridem do varuske za moja soncka, sta pa prav dobesedno nalimana name.

Pri nasem todlerju se je pri nekje 15mesecih pojavila tezava ki zal le napreduje. Najprej se je po doloceni hrani pojavil tekoc kakec. Sum je bil na alergije, z izlocanjem smo nekako 'potrdili' alergije. Od glutena dalje. Pri nekje 18mesecih sva bila na dveh razlicnih bioresonancah, povsod so potrdili alergije, spisek je bil dolg ved kot eno a4 stran.
Kmalu po 2. rojstnem dnevu pa se je zacelo slabsati. Ni vazno kako striktno se drzimo dijete ne pride vec nazaj na kakec kot je bil. Res je zal da se zadnje tri mesece bolj slabo drzimo te dijete, razlog je zelo zahteven dojencek, nimam niti si casa umit zobe vec kot enkrat tedensko.
Pri enem homeopatu v at smo ze bili. Granule predpisane za en teden. Spanje se je med jemanjem poslabsalo, bil je se bolj priliman name in kakec je postal tekoc kot mleko, otrok zadna dva dni zavracal vso hrano.
Bolezni pri tako majhnih otrokih naj bi prenesli starsi. Glede na to da mu posvecam resnicno ves moj cas, tudi v sluzbo se po porodniski nisem vrnila (kot samohranilka si to na dolgi rok ne bom mogla privoscit), mi ni jasno s cim mu toliko skodim..