]Hoj, jaz sem bolj zagovornica kurative kakor preventive. Seveda bodo trgovci vedno izkoriščali strah pred boleznijo kamoli smrtjo, zato igrajo na naša čustva. Dejstvo je da moramo za zdravje poskrbeti sami, se zanimati in opazovati naše telo. Itak pa velja, da si bolezen sprožimo sami, ki pa je roko na srce v velikih primerih vzrok prav stresno življenje. Če komu kaj pomeni je moja rešitev cbd konopljini cvetovi, ki mi pomagajo predvsem pri sproščanju in delujejo kot dišavnice. Meni paše.
P.S. Link je bil odstranjen, ker prej ni bilo dovoljenja od administratorja, da se lahko objavi.
Najprej bi kot zagovornik znanja in razgledanosti o konoplji pohvalil zgornje besede, saj so bile napisane temeljito in z razmislekom. Odlično razlagajo osnovne pojme, ki so vsi po vrsti pomembni za samo razumevanje "zdravljenja" oz. blaženja simptomov s konopljo. Rad bi izpostavil članek, ki prav tako razlaga spojino CBD in njeno delovanje Naj dodam še pogled na to, da ni vse lepo in ni vse za vsakega, kot nam magično obljubljajo trgovci s konopljo in njenimi (CBD) produkti, ki zavzemajo (spletne) trgovine in kričijo po neizmernih rezultatih. V mnogih primerih pa se spišejo uspešne zgodbe, do katerih pa moramo priti s počasnim poskušanjem in lovljenjem tiste najbolj ustrezne doze, ki deluje za določeno težo, bolezen in gene posameznika. Mislim, da je uspešnost CBD produktov predvsem odvisna od same resnosti bolezni in pa tudi našega endokanabinoidnega sistema, ki ga zaradi genske raznolikosti nimamo vsi istega.
Lp,
LukaP.S. Link je bil odstranjen, ker prej ni bilo dovoljenja od administratorja, da se lahko objavi.