zio,

akademija je bila zame najboljša odločitev kar sem jih kdaj sprejela, čutim da grem po poti življenja, ki jo jaz lahko usmerjam, diham,... ne drugi...definitivno prelomnica tega leta...

Hvala za nasvet....malo vaj bo vsekakor prislo prav :-)

Pozdrav,
Zelo rada prebiram vas forum, sedaj pa bom dodala se svoje vprasanje...imam tezavo z izrazanjem svojega mnenja, misli, sploh v odnosu s partnerjem, ceprav tudi pri drugih okoli mene zelo tezko povem svoje zelje, kaj si zelim, vedno sem na odzive rajsi tiho in se prilagajam ostalim, tudi partnerju, imam tezavo s komunikacijo, kot da v zivljenju enostavno gre vse mimo mene, ni nekega posebnega veselja...ce si predstavljate kako gre utrip srca gor dol gor dol...bi zase lahko rekla, da je vedno ena sama ravna crta...nobenga odziva gor ali dol, ...v kolikor pogledam za nazaj...sem pred 5 leti izgubila mamo in od takrat se mi zdi, da sem zaprta, ne kazem ali izrazam custev, tezko izrazim svoje zelje, ne povem kaj me muci..rajsi sem tiho pa zase obdrzim. Pred leti sem imela dosti tezave z angino, sinusi in vnetjem mehurja, sedaj se mi pojavljajo prehladi in zapacano grlo, kaselj, glavobol, vse je povezano, da moram ven izkasljatt besede..sama pri sebi vidim tezavo, pa mi jo se ni uspelo resiti sama, rada bi malo vec volje do zivljenja in pa predvsem povedat svoje mnenje... Dobesedno cutim kako se vse nabira v meni, kar bi moralo ze zdavnaj ven...
Kako vam uspeva v taksnih situacijah