Pozdravljen Zoran
Ja, s pomocjo uciteljice to delam.
Vceraj sem pa zacela brat knjigo Celostni reiki.
Lp

Pozdravljeni
Prijateljica oz učiteljica reiki terapije, mi je povedala za vas. Tako, da danes že cel dan prebiram vaš forum in se mi zdi odličen. Želela bi pa z vami deliti mojo težavo in prositi za pomoč. Zadnjo leto sem skoz utrujena, imam malo energije in strah me je prihodnosti. Prav tako včasih dvomim, da sem se prav odločila, ko sem se ločila. Ker sem s tem dejanjem uničila družino, prizadela otroka in bivšega. Občutek krivde je izredno močan. Z današnjim partnerjem sicer ne živiva skupaj ampak sem srečna, da ga imam ob sebi. Moti me pa to, da sem še vedno z mislimi pri bivši družini in premišljujem kaj počnejo, kako bi bilo, če bi bila jaz zdaj z njimi...
Po opravljeni reiki terapiji sem počutim odlično, ampak čez čas ta energija mine.
Reiki učiteljica mi je povedala, da imam zlato barvo okrog sebe in da se znam povezat z dušami pokojnih, Dober mesec nazaj me je tudi obiskala ena duša, ki bi rada prešla na drugi svet in medve z reiki učiteljico sva ji pomagale. Potem me obiskuje še pokojna duša (ženska z ruto), ki mi pomaga v tem težkem obdobju ločitve, me dvigne vsakič, ko padem na tla oz sem na tleh. Kar sem tudi sama opazila je, da me velikokrat srbi leva dlan, kar naj bi pomenilo, da me angeli varujejo…
Na reiki terapijah dobim same pozitivne nasvete in sem potem še par dni dobre volje. Čez čas pa vse to mine
Zanima me, če bi imeli, kakšen nasvet zame glede višje energije, entitet, kako si lahko sama pomagam…
Hvala vam vnaprej in vse dobro vam želim smile .