Pozdravljeni,
imam vprašanje, ki je nekoliko nenavadno, ampak po moje ni nemogoče, da sem edina, ki bi jo to zanimalo... no kakorkoli, naj začnem.
malo več kot leto dni nazaj sem bila na iniciaciji za reiki. prve dni je bila povezava dokaj močna, tudi fizične reakcije sem imela, vendar so minile. kasneje sem ob reikiranju čutila vedno slabšo povezavo in kmalu je ni bilo več, vsaj jaz sem čutila, kot da je ni...če je to sploh mogoče. kolikor vem, se ob iniciaciji odprejo nekaki portali, ki se ne dajo kar zapreti in zato tudi povezava ne zbledi. ali se motim? vesela bom vsakega odgovora ali pojasnila. upam, da povezave nisem izgubila, sploh, ker sem v življenju začela delati korake naprej in to korake z veliko začetnico. ali je možno, da takrat ni bil pravi čas za iniciacijo, kljub temu, da sem si to želela z vsem srcem? ali je možno, da moram najprej pri sebi predelati neke stvari, da se potem lahko lotim reikija? hvala že vnaprej
1 17.01.2013 21:27:04
Re: Reiki (326 odgovorov, vpisanih v Osebna rast in duhovnost)
2 01.12.2011 05:58:56
Re: Reiki (326 odgovorov, vpisanih v Osebna rast in duhovnost)
Pozdravljeni ![]()
se vam bom še jaz pridružila... 20. 11. letos sem bila iniciirana v reiki in moram reči, da je bila sama transformacija zame zelo močno občutena, ta ''vzneseni'' občutek je trajal še nekje tri dni, potem se je počasi umirilo. lahko rečem, da sem potegnila korist iz vsega tega in sem res ponosna nase, ker sem se odločila za iniciacijo. je pa nekaj zanimivo: od iniciacije dalje ne morem več piti sadnih sokov, ne gaziranih pijač, ampak samo še navadno vodo
česar prej nisem nikakor mogla. imam pa tudi eno vprašanje: ali je možno, da se nekaj v meni čisti( mogoče psihološko-čakralni vidik), saj me zadnje tri dni boli križ, celo tako, da moram nositi opasnico, saj se mi bolečine selijo tudi v noge? in še to: včasih se mi dozdeva, da sama sebi ne morem izvajat reikija, ko pa ga delam drugim, imam tako močan pretok energije, da mi pot dobesedno teče po hrbtu?
mogoče so sama vprašanja malo nenavadna, vendar kaj podobnega nisem zasledila...
hvala že vnaprej, želim vse dobro*****