1

(36 odgovorov, vpisanih v Osebna rast in duhovnost)

Živjo Zoran,

Z rekonekcijo se nikoli nisem pobliže ukvarjala, vendar me je tvoje raziskovanje in pisanje na forumu pritegnilo. Z željo, da mi pomagaš demistificirati delovanje rekonekcije oz. skalarnih valov te bom malo zasula z vprašanji.

Predvsem me zanima, kako je mogoče, da se lahko kar prestaviš v novo realnost (v zdravje)? Kaj se v tem primeru zgodi s prepričanji in vzorci, ki so takšno stanje (energijske blokade in posledično bolezenska stanja) povzročili? Ali tisti, ki dobi rekonekcijo, dojame, v čem je njegov ključni problem in to med terapijo spremeni? Nikjer ni zaslediti ali se po R lahko ponovi prvotno stanje - kot npr. pri theta zdravljenju - če na podzavesti zamenjaš vzorec, vendar ga ne ozavestiš in v "preizkušnjah" po menjavi "flopneš", je theta brez učinka. Lahko ponovno poizkušaš vse dokler ne ozavestiš. Torej po mojih izkušnjah je ključno ozaveščanje; praktiki R pa vztrajno ponavljajo (tudi sama jih nekaj poznam) da nič ne vedo, nič ne zaznavajo, veliki večini klientov tako ali tako ni nič jasno - samo ležijo in čakajo da se zgodi "čudež".

Pa še to - kaj pa je s karmičnim dolgom; če "bolezen" kar naenkrat čudežno izgine? Kam "izgine" - ali je to simptomatsko ali se dejansko spremenijo in izginejo blokade na avričnem polju ne da bi klient to ozavestil oz. sploh vedel kaj je bil vzrok njegovih težav in kako jih je rešil?

Vnaprej hvala za vse odgovore.