pozdrav. hvala za odgovore in napotke. strinjam se z vašimi besedami ker tudi sam opažam te težave. vedno moram biti najvišje. ko pa je kdo nad menoj, se enostavno predam.
prosil pa vas bi, če bi mi pogledali še za moje prejšnje življenje, ker imam občutek da me tegobe prejšnjega časa vlečejo nazaj.
velikokrat sem brez moči. hvala
rezultate vam javljam. hvala še enkrat
1 18.08.2012 19:24:09
Re: učenje (9 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))
2 18.08.2012 14:52:32
pozdravljeni!
spoznavam nove tegobe , ki so mogoče vzrok težavam, ki sem vam jih posredoval v prvi objavi.
začele so se kot izpad jeze ob razgodu z dekletom, ki me je zelo prizadel. sem zelo občutljiv človek in težko prenašam izgube. po tem sem obiskal zdravnika, ki je svojimi dolgoletnimi izkušnjami posumil na ščitnico.prejeti izvidi so pokazali, da je bil sum upravičen (povišano delovanje). kljub temu pa mislim, da to ni vzrok vsem težavam, ki me doletijo v ljubezni. nekako se počutim izdanega. zato me zanima če bi lahko pomagali da najdem sebe in vzroke, vzorce ki bivajo v meni in mi ovirajo pot v mojem življenju. za informacije ki mi jih boste podali sem vam neskončno hvaležen saj je jutrišnji dan zaradi njih mogoče svetlejši. lepo pozdrav.
3 21.03.2012 21:11:55
hvala za nasvete in informacije. poskusil bom meditacijo rezultate pa vam posredujem. če ne uspe se spet slišimo hvala še enkrat!
4 15.03.2012 20:39:05
živjo Ninja!
problem je nastal, ko sem prišel na srednjo šolo. do srednje šole mi učenje ni bilo potrebno pa sem vedno imel odličen uspeh. sedaj pa je gimnazija pokazala zobe. moje stanje pa se je s prvimi ocenami precej poslabšalo saj so bila pod mojimi pričakovanji. dobil sem nekakšen odpor do šole. od takrat naprej opažam, da kljub temu da vem da se nekaj moram naučiti ne zberem moči, da bi to lahko storil.
lep pozdrav.
5 14.03.2012 16:45:40
Tema: učenje (9 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))
najprej lep pozdrav od novega člana! že lep čas sledim vašim pogovorom in sem navdušen. tako da sem se odločil, da tudi jaz postavim vprašanje.
že lep čas opažam da moja koncentracija ni taka, kot je bila pred časom. težko se posvetim stvari in zbrano premišljujem. zaznavam težave tudi pri učenju saj mi stvari, ne gredo od rok. zanima me, če bi mi lahko ponudite kakšen nasvet.
lep pozdrav!