ups, težava s piškotki, ni šlo celo sporočilo skoz

Meni se že dve leti pojavljajo na fotkah, nenamerno tam, kjer je glasba, ples, bobnanje, gongi....Namerno grem pa včasih na

Ko sem bila pri Zoranu na ponovni povezavi, nisem čutila nič posebnega. Mogoče sem bila potem malo bolj živa. Čez čas pa se je začelo dogajati. Zgleda, da rabim več časa  . Znanka me je spomnila, kaj sem po majevskem horoskopu. To sem vedela že vsaj dve leti, pa me ni zanimalo. Zdaj pa sta mi pojma »starodavni« in »vodna bitja« naredila klik! Beseda »voda« se je spremenila v magnet, ki je k sebi pritegnil vse informacije in znanja, ki so bila v meni do zdaj razpršena. Vse okrog vode se je povezalo v smiselno celoto. Marsikaj zdaj razumem ali pa lažje sprejmem, ker ima smisel. In potem mi je druga znanka poslala meditacijo v zvezi s tem, ker je »začutila, da jo rabim«. In tretja mi je rekla, če greva na meditacijo z delfini. Četrta je videla vodo povezano z eno od mojih prejšnjih inkarnacij.  Na pohajkovanju po mestu sem zavila v trgovinico, kjer mi je takoj padel v oči kristal larimar. Po par mesecih sem odprla tukaj portal z energetskimi slikami – hvala, Urška – in se zaljubila v sliko Sedne, boginje vode. In postalo mi je jasno, zakaj imam od vseh gong kopeli najraje tisto pri Duškotu: ker ima edini gong, ki je uglašen na Sedno.
Da neham bit pocukrana: po ponovni povezavi se mi je par besed spremenilo v magnet, ki k sebi pritegne doslej razpršeno vedenje o določeni zadevi. Hvala. Priporočam!