Zdravo Urška,
Hvala za odgovor, v glevnem si mi odgovorila, čas pa bo pokazal svoje.
Spomnila pa sem se še nekaj, da bi te vprašala.
Od vseh čaker imam za razrešit se mi zdi trenutno največ z 2 čakro. pa ne vem kako naj se lotim?
DELAM ŽE NA TEM, AMPAK SE MI ZDI, DA GRE PREPOČASI.
Ozvaeščam jo takole, vem da je 2 čakra povezana s čustvi in spolnostjo, imam prav? In je druga plast okoli telesa? DO PARTNERJA IMAM ČUSTVENE ZAMERE, ki se odraažajo v spolnosti. Ali je bistvo, da ga sprejmem takega kot je ali ga ker se ne bo spremenil, se mi dozdeva (10 let je isti) NAJ GA zapustim, ker imam sebe dovolj rada, da res ne rabim več tega in ker ga ne zapustim iz jeze ampak v razumevanju in odslovim z ljubeznijo imam potem možnost da spoznam partnerja, ki bo bolj čustven in prijazen?
Ta partner pač ne zna kazati ljubezni in čustev, razen pri seksu, to pa mene moti. Ali je mogoče največji problem pri meni, a moram biti vse življenje samo s tem partnerjem, četudi mi ni več všeč, ampak dozdeva se mi, da sem samo še navezana nanj. Samo ne z ljubeznijo amapk navezanost, ker nisem navajena biti sama in se popčutim najbolj varna z njim???
Ozdravljam se ene težave na spolni čakri pa gre zelo počasi.
Kaj lahko še v tem smislu naredim, malo sem obstala. Ne mažem se več s kremami, prej sem norela od srbečice, zdaj sem to prenehala in vem, da sem jaz gospodar svojega telesa in ne dovolim srbenja, ker sem videla, da me je srbelo že če sem pomislila da me bo, ker sem mislila, da samo sladkarije povzročajo srbenje. Potem sem videla kako pomembno je kaj mislim.
npr. nič me ni srbelo in ko sem dala sladkarijo v usta me je TISTI TRENUTEK začelo. in ker sem pomislila da me bo zaradi sladkarije začelo, me je takoj začelo srbeti. Rekla sem si, ne tole pa ne bom dovolila in sem si rekla, da je vse vredu in da tega ne dovolim in da sem zdrava , pa me je nehalo srbeti.
Zanima me,kaj lahko še naredim na tem, da bo še bolje?
irena
mir s teboj