Hvala obema za odgovore smile

Zanimivo,  tega nisem nikoli tako jemala, ampak imaš prav.

Ko sem bila majhna, sem vedno jaz tolažila mamo, ko sta se z očetom skregala in bila jezna nanj. Čeprav sem z leti spoznala, da ni vsega on kriv. Mama je dokaj zahtevna oseba, ki hoče imeti vse postorjeno in pospravljeno, tako doma kot na vrtu in okolici. In potem na prikrit način "teži" očetu, kaj vse bi moralo biti narejeno (pa ni). Drugače pa je glava družine oče in mama si ne upa brez njegovega mnjenja skoraj nič. Oče pa lahko eksplodira v trenutku za najmanjšo stvar in dobrega razpoloženja je konec.
Kakšen odnos sta imela dedek in babica pa ne vem, ker so živeli dokaj daleč proč in smo bili na obisku samo par krat na leto - ob praznikih, ko so bili tudi vsi ostali na obisku (tete in strici). Mama ni hotela hoditi na obiske.

Mi je pa smešno, da bi nosila v sebi vzorec, da sem boljša od moških, ker mi je oče zelo dobro privzgojil vzorec, da nisem dovolj dobra in pametna, vsaj ne toliko kot on  wink

če bi lahko, bi sama napravila vse - to pa je zadetek v polno wink In ja, res podcenjujem svojega partnerja, čeprav se vsake toliko zavem, da se zelooo motim.

Je to tudi vzrok, da ne morem zanositi?

Bom poiskala postopek predihavanja in ga preizkusila.

Hvala za odgovor!

Lp,
Neli

Pozdravljeni!

S partnerjem že 2,5 leti delava na otrocih. Bila sva že na prvih preiskavah. Jaz imam maternico preveč na levi strani, drugega pa niso ugotovili. Pred vsako menstruacijo že kar nekaj let (prej pa občasno) imam tudi močen glavobol, zaradi katerega moram vzeti tableto. Mi lahko poveste, zakaj prihaja do teh glavobolov? Kako jih lahko odpravim? Zakaj ne morem zanositi?

Lp,
Neli