Hvala za odgovor, Urška.
Šele zdaj sem ga zasledila. Tudi sama sem prišla do tega, da čutim na trenutke kopičenje energije v meni, ki pa jo moram malo porazdeliti. Se mi pa dogaja tudi to, da kadar se umirim, čutim v sebi vibriranje. Tako prijetno. Če povem v prispodobi...kakor bi voda v loncu vibrirala, lonec bi bil pa na miru, trdno stoječ. Sem govorila z deklico, ki je bila prav tako kot jaz na ponovni osebnostni povezavi in pravi da ji dogaja isto. Pravzaprav še več, skozi ima občutek da jo nekdo spremlja ali pa stoji pred njo in jo gleda.
Skratka, bom z veseljem si naložila meditacijo, ki si mi jo svetovala, pravzaprav je že čas, da pričnem spet z meditacijo.
Pridem še kaj mimo, pozdravček ![]()
1 21.07.2012 09:37:24
Re: Izkušnje Osebna ponovna povezava (12 odgovorov, vpisanih v Osebna rast in duhovnost)
2 12.06.2012 20:59:48
Re: Izkušnje Osebna ponovna povezava (12 odgovorov, vpisanih v Osebna rast in duhovnost)
Hej,jaz sem čisto frišna tukaj. Včeraj sem bila na osebni ponovni povezavi. Pravzaprav, sem bila prvič v soboto, nato še včeraj.
Pa bom še jaz opisala svojo izkušnjo...
Na ponovni povezavi pred mesecem dni, mi je bilo v treh dnevih božansko...ves čas občutek, kot da me nekaj dviga v zrak in filing neke popolnosti in veselja.
Nato na osebni povezavi, prvi dan prijetno, nekam me je odneslo, spet v višave in bi kar tam ostala, včeraj pa... mislim, da sem še kako uro prihajala k sebi. Čutila sem močne vibracije, vročino v roke, dlani, hrbet, tilnik, obraz in valovi srebrne svetlobe nad mano. Zvečer doma pa čuden notranji nemir.
In zdaj? Zanimanje kaj dogaja še komu, me je prineslo na ta forum. Zaenkrat nič posebnega z mano (ahh, jaz nestrpnica
)
Sem pa z veseljem prebrala vse objavljene poste in v zavest dobila misel, da naj se začenjam prepuščat meditaciji.
Pa se prepustimo... :rose:
Pozdravček ![]()