Resnično se ti iz srca zahvaljujem Robert!
Vse dobro ti želim.
Niste prijavljeni. Prijavite se ali se registrirajte.
Pesem Duše » Sporočila uporabnika Manja
Strani 1
Resnično se ti iz srca zahvaljujem Robert!
Vse dobro ti želim.
Pozdravljen Zoran,
sem naredila, kar si predlagal.
Pozdravljeni vsi skupaj,
jaz sem sicer nov bralec in uporabnik, so mi pa te teme in način razmišljanja zelo blizu.
Sem tudi mama dveh čudovitih otrok, sina, ki je star 26 mesecev in hčere, ki bo imela kmalu 8 mesecev. Kot velika večina staršev, tudi jaz želim svojim otrokom le najboljše in na vas se obračam v neke vrste stiski. Prosim kogarkoli, ki bi mi znal kaj povedati o najinem odnosu s hčero. Že od rojstva namreč zelo počasi pridobiva na teži, čeprav se zelo rada doji, poje pa zaradi vsega pritiska, ki sem ga jaz doživela s strani pediatrov in posledično tudi ona z moje strani, vedno manj (kašice in ostala hrana).
Pod to temo sem se razpisala zato, ker je bila deklica prve 3 mesece po celem obrazu pikčasta, diagnoza je bil atopični dermatitis in zaradi suma alergije na kravje mleko in jajca pri 4. mesecih za par dni hospitalizirana, kjer so ji naredili vse živo testov, vsi izvidi pa so bili negativni.
Ta četrtek je zaradi vnetja desnega ušesa dobila že 1. antibiotik, ki se ji ga dala 3x potem pa prenehala, ker je dobila zelo močan posip in izpuščaje po celem telesu. Začelo se je na obrazu, potem pa trebuh, hrbet, roke in rahlo noge.
Prosim, kako ji lahko pomagam? Kaj lahko naredim boljše?
Hvala že vnaprej.
Strani 1
Pesem Duše » Sporočila uporabnika Manja