1

(37 odgovorov, vpisanih v Osebna rast in duhovnost)

Živjo vsem skupaj !

Ninja

Pri tebi pa sicer še čutim, da si nisi čisto odpustila za to in še nosiš  vzorec vloge žrtve in neke zamere in obtoževanja. Poleg tega si bolj neprizemljena. Ko smo neprizemljeni, se spremembe dogajajo le na višjih nivojih, medtem ko se v našem življenju nič ne spremeni, materializira.

Čeprav sem naredila že veliko priznavam, da si še vedno nisem popolnoma odpustila. Verjamem pa, da mi bo to z veliko dobre volje uspelo !

Včasih se vzorec kaže fizično na telesu in nas boli glava, trebuh, rame, v tvojem primeru je to lahko komolec. Se je bolečina po predihavanju sprostila?

Ja, bolečina je po predihavanju izginila, kar sem vzela kot znamenje uspešnosti predihavanja.

Kar se tiče jemanja esenc-jemljem komb. živl. esenco O(d)puščanje.

Super za izkušnjo z višjo silo. Ti pa svetujem, da tega raje ne počneš med vožnjo, ker te še dodatno "odzemlji" in si veliko manj pozoren na okolico, v avtu pa je pomembno, da smo pri stvari in zbrani.

Nasvet o vožnji z avtom bom upoštevala! Hvala !

Urška

Doživetje z jemanjem esenc ni potrebno, da je "pretresljivo". Če pogledaš z drugega zornega kota, ali v veoslju sploh obstaja učinek, ki je mogočnejši od doživetja notranjega miru in harmonije? Da so živalski vodniki spodbudili občutek brezskrbnosti v duši? Ljudje smo naperjeni k akciji, dogajanju in pozabljamo da je največje dogajanje aktivni mir v duši.

Čudovito napisano. In resnično !

Hvala tudi za nsvete glede obeskov/kristalov !

Vsem želim vse dobro in vas lepo pozdravljam,

Jasmina

2

Pozdravljena,

hvala za odgovor. Imam še nekaj vprašanj. Gre za transformacijo vzorcev. Najprej sem se po tvojem nasvetu umirila in vzpostavila kanal božansko-zemeljsko, ko pa sem prešla na sam postopek transformacije sem naletela na nenavaden občutek. Zamislila sem si problem, ki me muči, se videla v tem problemu ampak občutki, ki sem jih včasih imela pri doživljanju tega problema sploh niso prišli, če se lahko tako izrazim. V bistvu sem bolj kot ne opazovala sebe v teh situacijah kot bi gledala fil, edino v levi roki-v pregibu komolca-me je začelo močno kljuvat a na neboleč način. Ko sem začela predihavati te vzorec se je film zaključil jaz pa nisem občutila ničesar-ampak res ničesar. Kot bi gledala film, ki me ni prepričal. Rada bi izvedela kaj o tem misliš ti.

Pa še nekaj-kupila sem si živlaske esence odpuščanje, jemljem jih od petka...ali imaš tudi ti z njimi kakšne izkušnje ter seveda kakšne so? Zaenkrat kakšnih pretresljivih dogodkov še ni bilo sem se pa zalotila kako sem se kmalu zatem, ko sem jih vzela, brezskrbno in skorajda nezavedno vozila skozi mesto....Kako je z tigrovim/bikovim očesom? Naj ga nosim vedno na verižici ali zadostuje, da ga imam v bližini (recimo na delovni mizi...).

Dala sem ti kar veliko dela. Ker sem še nova v tem se seveda še učim kaj in kako.

Spomnila pa sem se še nečesa: danes, ko sem se peljala v službo sem se pogovarjala z višjo silo in jo prosila naj mi da znamenje v primeru, da me sliši. Kmalu zatem sem se peljala za avtomobilom, ki je imel v registraciji navedeno UP(UP je pesem S. Twain in mi je zelo pri srcu, lahko pa ga prebereš kot UPanje), za menoj pa se je peljal avto z registrsko številko LP)lep pozdrav).

To je bil zame dovolj dober namig.

Hvala in vse dobro.

Ninja je napisal/a:

Dobrodošla Lahkosemsrce! Velik del je na nek način že za tabo, saj si sprejela jasno odločitev, ki ti bo odpirala vrata v vse lepote življenja, ki si jih zaslužiš, čeprav je pot do njih morda videti temna in trnjava. Zato - čestitke in dobrodošla tudi na poti srca wink

Pri soočanju s sabo in osvobajanju omejitev se najprej umirimo. Pomagamo si lahko z glasbo, svečkami, dišavami, lahko smo v naravi - pač kar koli nas sprosti. Nato si postavimo kanal božansko-zemeljsko (na vstopni strani Pesem duše je posneta vodena meditacija za postavljanje kanala) in se odpremo za to, da vidimo, kaj je izvor naših težav. Ko začutimo nek vzorec ali negativno čustvo, ga predihamo. Urška je pred kratkim objavila odličen celosten pregled za transformacijo vzorcev http://www.pesem-duse.com/forum/viewtopic.php?id=588.

Oglasi se še kaj in sporoči, kako ti je šlo. Srečno <3

3

Ninja je napisal/a:

Da pa ne bi bilo preveč jamranja in negativnosti, moram nujno povedat, da je bil z današnjo izkušnjo ves trud zadnjih dni več kot poplačan. Počutim se, kot bi prvič zares zadihala, med meditacijo me je oblila taka radost, da sem se ene 10 min skupaj smejala, odprlo se mi je kar nekaj novih stvari, med drugim se mi zdi nujno, da povem, da so vse navidez negativne izkušnje kratkoročne, vsi, ki se jih odločijo rešiti, pa imajo ogromno podporo.

Če je kdo v stiski, naj ve, da ga čaka neslutena nagrada in sreča, če se le odloči slediti sebi in zbere pogum, da se sooči tudi s tistimi stvarmi, ki bi jih najraje potlačil ali jim ubežal.  :srcek:  :rose:

Pozdravljena Ninja in seveda tudi vsi ostali smile

Sem nova na tem forumu in v sebi nosim zelo močno željo po spremembi življenja na bolje. Tudi sama se soočam s temnini deli sebe, ki si jih želim odsloviti a ne vem kako. Ne vem kako naj se tega lotim. Kaj naj naredim?

Hvala za odgovor in nasvete ter lep dan še naprej,

Jasmina

Urška je napisal/a:

Pozdravljena Jasmina in dobrodošla na forumu.

Hm, kakor te začutim, si bolj odzemljena kot ne, nisi se ravno navezala na planet zemlja in imaš kar nekaj vesoljske energije v sebi. Lahko da v sebi nosiš spomine in povezave na prejšnje inkarnacije na drugih planetih, lahko da si se v času tega življenja dosti ukvarjala z duhovnostjo in te je malo odneslo ... verjetno tudi ne dojemaš v celoti pomena denarja in operiranje z njim ti je bolj tuje kot ne.

Poleg tega se občuti pri tebi močan podzavesten vzorec "naj drugi poskrbijo zame" in tudi težnja prelaganje odgovornosti za svoje bivanje, življenje na druge (ne samo na bližnje, lahko tudi na sistem, državo ...). To je, kakor začutim, vezano na zelo lagodno življenje, ki je vezano od prej, kjer so vsi vse okrog tebe postorili, tebi ni bilo treba migniti. Sedaj je verjetno prišel čas, da se postaviš na svoje noge in začneš aktivno prispevati k svetu.

Če se "najdeš" v mojem pisanju, ti predlagam postopek transformacije http://www.pesem-duse.com/forum/viewtopic.php?id=588.

Če se dlje časa oz. večinoma počutiš odzemljeno, eterično, to je občutek kot da nimaš dovolj moči ali energije za konkretnejše premike, bi ti predlagala obisk šamanske delavnice - tam delamo predvsem na prizemljevanju in na uravnovešanju zemeljske in božanske energije. Veliko ljudi takrat ponovno oživi občutek, biti resnično v svojem telesu in da se prebudi dovolj moči, da se zmore nekaj konkretno napraviti..

Pozdravljena in hvala za hiter odgovor.

Dejansko ne čutim "dobre" povezave z življenjem tukaj...pa sem mislila, da sem čudna, ker ne poznam nikogar s takšnimi občutki...Zanimivo se mi zdi, da si to začutila tudi ti(saj se lahko tikavi?) Drži tudi, da mi denar v končni fazi niti ne pomeni toliko in mi je zato posledično operiranje z njim tako-tako...Prelaganje odgovornosti tudi do neke mere drži, čeprav se poskušam osvoboditi tega vzorca.....

Nedvomno bom poskusila s postopkom transformacije v kolikor pa to ne bo delovalo bom po obiskala šamansko delavnico....prijavila sem se tudi na meditacijo v avgustu (Ljubljana).

Hvala za odgovor in pomoč. Čutim, da sem že bližje razrešitvi težave.

Lep dan še naprej.

Jasmina

Pozdravljeni,

danes sem se prvič znašla na tej strani in mi je zelo všeč. Res same pohvale!

Sedaj pa k vprašanju. Nekako leto in pol že aktivno delam na sebi-berem knjige, mislim pozitivne misli(no, recimo da mi uspeva skoraj vsaki dan),...vsa področja mi gredo dobro(partnerstvo, služba,...)edino finance so pa groza. Plačujem namreč še za stare grehe in kot kaže temu ne bo konca ne kraja.

Kaj naj naredim? Kako? Mislim si, da bi bilo včasih najbolje, če bi vsaj za en čas to področje pustila čisto na miru, pa da vidim,....

Prosim vas za nasvet in pomoč ter vas lepo pozdravljam.

Jasmina