Živjo vsem skupaj !
Ninja
Pri tebi pa sicer še čutim, da si nisi čisto odpustila za to in še nosiš vzorec vloge žrtve in neke zamere in obtoževanja. Poleg tega si bolj neprizemljena. Ko smo neprizemljeni, se spremembe dogajajo le na višjih nivojih, medtem ko se v našem življenju nič ne spremeni, materializira.
Čeprav sem naredila že veliko priznavam, da si še vedno nisem popolnoma odpustila. Verjamem pa, da mi bo to z veliko dobre volje uspelo !
Včasih se vzorec kaže fizično na telesu in nas boli glava, trebuh, rame, v tvojem primeru je to lahko komolec. Se je bolečina po predihavanju sprostila?
Ja, bolečina je po predihavanju izginila, kar sem vzela kot znamenje uspešnosti predihavanja.
Kar se tiče jemanja esenc-jemljem komb. živl. esenco O(d)puščanje.
Super za izkušnjo z višjo silo. Ti pa svetujem, da tega raje ne počneš med vožnjo, ker te še dodatno "odzemlji" in si veliko manj pozoren na okolico, v avtu pa je pomembno, da smo pri stvari in zbrani.
Nasvet o vožnji z avtom bom upoštevala! Hvala !
Urška
Doživetje z jemanjem esenc ni potrebno, da je "pretresljivo". Če pogledaš z drugega zornega kota, ali v veoslju sploh obstaja učinek, ki je mogočnejši od doživetja notranjega miru in harmonije? Da so živalski vodniki spodbudili občutek brezskrbnosti v duši? Ljudje smo naperjeni k akciji, dogajanju in pozabljamo da je največje dogajanje aktivni mir v duši.
Čudovito napisano. In resnično !
Hvala tudi za nsvete glede obeskov/kristalov !
Vsem želim vse dobro in vas lepo pozdravljam,
Jasmina