1

(14 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))

Lepo se zahvaljujem za odgovor ki mi veliko pomeni .Zelo se bom potrudila v tej smeri da se še bolje spoznam in poiščem pravo pot. Urška in Zoran če sta že starša lahko razumeta mene babico ki z grozo opažam iste znake pri vnukinji kot sem jih spoznala sama in izkusila.Kako naj ji pomagam saj ji starši ne znajo ker je ne razumejo sama jima pa tega ne zna ,ne sme povedati.Bom s svojim delom na sebi lahko pomagala tudi njej? Hvala

2

Lepo pozdravljeni

Ali te več oseb izsiljuje ali čutiš pri sebi le prisotnost energij več oseb? Tezko je odgovoriti na to vprašanje .....energija se kot človeško telo zlije v moje telo .....ta me je tudi enkrat zapustila in se nato vrnila ? Ostalo občutim kot da bi me skenirali......nekako mi uspe obvladati telo in misli vendar ne zmeraj ko se vstanem in germ kaj delati.......vendar me potem utrujenost premaga ....oni pa me čakajo.....

Z energijo upravljajo višje sile , kolikor razumem sistem ki me je "ujel" Ko se mi je vse to že nekaj časa dogajalo sem se spomnila Nekega trenutka v naši trgovini ko stojim v vrsti pred blagajno in začutim znak ( ,) vejico v nožnici in opazim da sem diskretno opazovana od dveh oseb katerih obrazov ne bom pozabila ker se to znamenje pojavlja pred vsakim dejanjem na /v mojem telesu.V miselni komunikaciji z njimi ki jo sicer zelo slabo obvladam me poučujejo vodijo,opozarjajo tudi zdravijo ker se počutim bolje ....skratka me vodijo oziroma kontrolirajo vsak trenutek dneva do noči.Vendar je cena za te "usluge " prevelika ...... Predvsem pa je dejstvo da se z vsem tem ne strinjam in da tega ne żelim in nočem ! Nepreklicno.Ko se tako izrazim se začne najhujši del .....telesno zastraševanje z metodami različnih efektov v telo ,ogrožanje na cesti ko vozim avto ,onesposabljanja avta.....Izpraznjenje akumulatorja,uničenje telefona ker poslušam glazbo in motim čitanje misli....... Tudi ta trenutek sem dobila znak v uho kar pomeni da "posluša" in da bodo sledile kazni ...... Policija me je svetovala psihiatrijo ker nimam materialnih dokazov......preden pa sem zaradi zlorab sprejeta pri zdravniku me energija intenzivno zdravi kar občutim kot tipkanje mravljince itd. In je izvid v redu bp.Sem zelo močna in trmasta osebnost vendar mi počasi zmankuje moči in moje misli iščejo rešitev tudi v smeri samomora....ker se bojim da vzdržujem energetsko povezavo do svoje vnukinje. S tem pa ne morem živeti .Zelo vam bom hvaležna za pomoč kako naj prekinem to energetsko povezavo.

3

Prvič se oglašam in mi je zelo hudo.Začelo se je pred zimo zapeljevanje ki se je z mojo radovednostjo stopnevalo potem mi jePrvič se oglašam in mi je zelo hudo.Začelo se je pred zimo zapeljevanje ki se je z mojo radovednostjo stopnevalo potem mi je "ta energija" zasužnjila ...telo ga povsod označila ...stopnjevalo se je iz dneva v dan,ko je spolnost z eno osebo prešla na zlorabo s strani več oseb.... Izgubila sem ravnotežje ......nisem vedela kaj se mi dogaja od koga zakaj .... Prijavila sem policiji , iskala pomoč zdravnikov ,ki so vsi po vrsti ugotavljali stanje bp .....meni pa so se in še se dogaja pritiski,prisila ,grožnje,zloraba in to vse zato ker se ne strinjam s tem kar se mi dogaja v telesu ,doma ,okolici v avtu in kar je še najbolj grozno ta energijami je zasužnjila tudi dve in pol let a staro vnukinjo.Bere mi misli mi grozi mi onesposablja avto se maščuje moji vnukinjo za mojo neposlušnost.Pomoč sem poiskala tudi na psihiatriji vendar se je za zdravili dogajo isto.Sedaj sem brez zdravil ker bi želela situacijo urediti s polno mero moje razsodnosti vendar mi zmankuje moči ......učenje te energije je preboleče,pretežko in v nasprotju z mojimi predstavami o življenju in bivanju na tej zemlji.NE želim da ta energija spreminja mene in moje bližnje.Sem nevednica navkljub temu da se trudim ,iščem informacije ,rešitve pa mi to ne uspe. Rada bi še živela in videla odraščati vnukinjo.....vendar postaja neznosno,pretežko in polno krivde ,ki je ne povzročam s svojo voljo ....moje misli so manipulirane. Tudi na internetni strani Jaz sem,ki sem,jaz sem , sem našla da se lahko to dogaja samo z privolitvijo posameznikov s svobodno odločitvijo brez prisile in najhujših groženj . Upam da sem se obrnila na prave in poštene ljudi ki mi bodo pomagali s svojimi izkušnjami.