Pozdravljeni vsi skupaj,

z vami vsemi bi rada delila izkušnjo hkrati pa vas prosim za nasvet.

Včeraj sem bila na terpiji pri gospe, ki se ukvarja z refleksno masažo stopal, nudi celostno terapijo itd. Nisem točno vedela "KAM GREM", po napotilu prijateljice sem šla. Razlog je tičal v prekomerni utrujenosti, nenehnemu stresu etc.

No, po krajšem pogovoru, masaži stopal, mi je naredila tudi "energijski pregled". Med tem me začne spraševati, če mi je v zadnjem letu kdo od bližnjih umrl (seveda mi ni), gospa pa me sprašuje kar naprej....kej živim, kje točno je moj blok, kam gleda. Nisem razumela zakaj me to sprašuje dokler ne prideva do podatka, da živim zraven pokopališča. Moja spalnica je obrnjena točno tja. In potem začne izvajat neke seanse, baje sem imela nenormalno veliko duš prilepljenih na mojo auro in izvedla je čiščenje. Tudi meni je gospa posodila to kocko za domov, da očisti še moje stanovanje.

Sedaj nevem. Počutim se ok. Eenergijsko bolj polna? Mogoče. Bo pokazal čas. Nevem kaj naj si mislim o vsem skupaj. Stvar ma neko logiko, oz. ja, temu se res da verjet.

Zanima pa me sledeče. Kako se naj tega ubranim? Kaj naj delam, da se mi to ne bi ponovilo? Kako naj "zaprem energijske kanale"? Imam pač to "srečo", da je pokopališče v moji neposredni bližini.

Kot je jasno iz zgoraj napisanega, nisem najbolj vešča v teh terminih.  smile

Hvala vsem za odgovore!

Pozdravljeni vsi skupaj,

z vami vsemi bi rada delila izkušnjo hkrati pa vas prosim za nasvet.

Včeraj sem bila na terpiji pri gospe, ki se ukvarja z refleksno masažo stopal, nudi celostno terapijo itd. Nisem točno vedela