1

(326 odgovorov, vpisanih v Osebna rast in duhovnost)

Pozdravljeni vsi skupaj!
Da malo opišem še svoja doživljanja po iniciaciji v Reiki III.
Tretjo stopnjo sem imela že kar nekaj časa, ker pa se nisem učila reiki blagoslovov, sem čutila da mi nekaj manjka, sem želela izpopolniti svoje znanje, kar mi je Zoran velikodušno omogočil.
Danes je 10 dan kar vsak dan v paru delam reiki blagoslove. Začetni dnevi izvajanja blagoslovov so bili zame resnično prava preizkušnja. Noge so bile strašansko nestabilne, gugalo me je naprej in nazaj, nihalo me je levo in desno, pojavljale so se bolečine v trebuhu, 3 dan zelo močna slabost, tako da sem se resnično ustrašila kaj se dogaja. Ker pa sem trmasta in še radovedna sem seveda nadaljevala in hvala Bogu, da sem. Nesigurnost počasi izveneva, bolečin ni več, se pojavi še kakšen dan majhna nestabilnost v nogah, pa ni nič hujšega.
Reiki blagoslovi se izvajajo v paru, jaz pa sebi naredim še vsak dan  solo terapijo  in resnično lahko rečem, da sem vso to guganje, nihanje in nestabilnost prepoznala kot nesigurne, nestabilne  temelje moje preteklosti in da šele sedaj s pošiljanjem brezpogojne ljubezni skozi reiki blagoslov, moja preteklost dobiva trdne, ljubeče temelje, kar je definitivno pogoj za boljše življenje v sedanjosti in v prihodnosti.
Hvala vsem udeleženkam nedeljskega tečaja Reiki III, hvala Luciji  :srcek: , moji partnerki za izvajanje blagoslovov in hvala tebi Zoran, ker si me naučil, kako skozi ljubezen zdraviti svojo preteklost za lepšo sedanjost in prihodnost.  :rose:

2

(40 odgovorov, vpisanih v Razno)

Pozdravljeni vsi skupaj !

Iščem knjigi od Marjana Ogorevca Biorgonomija in Karmična diagnostika.
Ker sta knjigi razprodani,prosim forumce za pomoč.
Knjigi odkupim in poravnam vse stroške pošiljanja.

Lp.  smile

Hvala Zoran,sem naredila in res je boljše,pa tudi glavobola več ni.

Pozdravljen Zoran !

Čez vikend sem prebrala  knjigo Karmična diagnostika,novejšo verzijo,pravzaprav sem jo prebrala 2 x.Strašansko se je dotaknila moje duše,šele zdaj vidim,kaj počnem v življenju,kako je vse skupaj povezano.
Izvedla sem molitev,postopek odpuščanja,kesanja,sprave in vse potrebno. Prva reakcija je bila jok,tak iz globine duše nato  me je začela boleti glava,predvsem v predelu tretjega očesa in me boli še danes.Glavobol sem probala predihati,pa mi ni popolnoma uspelo,sprašujem se,sem se dotaknila česa,kar še nisem pripravljena ozavestiti oz. se ne upam soočiti sama s seboj?
Prosim te za nasvet oz vpogled.

Pozdravljen Zoran in vsi ostali!

Kar nekaj časa je minilo od mojega zadnjega pisanja,veliko stvari se je zgodilo,veliko spremenilo... vse pa na boljše.
Upoštevala sem tvoje nasvete,delala na sebi, vmes  prejela iniciacijo v reiki in meni je čudovito.
Našla sem tisti notranji mir v srcu in duši po katerem sem hrepenela,popuščam v nadzoru vsega in vseh,učim se poslušati sebe in druge,sejem sočutje,prijaznost,nežnost in ljubezen in počasi že tudi kaj od tega požanjem. Srečna sem,vesela,srce je izpolnjeno z radostjo. Ne vem,kako bi to drugače opisala,kot da živim neko drugo življenje.Resnično se ne sekiram kaj dosti, jezim se več ne,ta reiki načela so se mi najbolj vtisnila v srce in dušo.
Zavedam se, da imam še ogromno za narediti na sebi, ogromno za prečistiti,zavedam se in vem pa tudi to,da nisem sama,da imam podporo in vodstvo in da so resnično vsi odgovori v meni.
Hvala Zoran tebi in vsem ostalim,da ste mi s svojimi vprašanji in odgovori pokazali pot.
Drži;ko je učenec pripravljen,učitelj pride. :srcek:

6

Hvala Ninja za odgovor,za vse napisano,za vzpodbudo in napotilo.
Tvoje besede so kot božajoča dlan,ki nežno drsi preko duše in vodi srce na pravo pot.
Javim napredek,zagotovo bo in še enkrat iskrena hvala za vse napisano.

Topel objem  :srcek:

7

Pozdravljeni vsi skupaj, potrebujem  nasvet.
Sem frišna reikistka,z veliko željo in voljo spoznati in spremeniti sebe na bolje. Zataknilo se mi je malo pri namenu. Vem da je namen pretoka energije zelo pomemben,zato ne bi rada kaj naredila narobe. Zavestno sem se odločila,da preneham kaditi, pa ne vem kako naj definiram namen,da bo energija stekla pravilno. Ali zadostuje,da zaprosim za tak pretok energije reiki z namenom, da se moje telo očisti vseh odvisnosti ali moram prošnjo kako drugače definirati. Prosim vas za pomoč, resnično želim prenehati kaditi,vem da mi bo uspelo,trdno verjamem v pomoč reiki energij,saj določeni učinki se že kažejo na drugih področjih,zdaj pa je dozorela še odločitev glede kajenja. Za vsak nasvet sem iskreno hvaležna.

Hvala Zoran za nasvet in za povezave.
Tako kot si napisal, veselo na delo.
HVALA da SI.

Pozabila sem napisati, da poskušam vzorec strahu transformirati, javim kako bo šlo. Vseeno pa prosim še za dodatno pomoč v obliki nasveta ali kako drugače.Hvala.

Hvala Zoran za vse napisano. Resnično delam na tem, da se prepustim življenju takšnemu kot pač je, resnično se trudim predati ves nadzor,očitno mi še ne uspeva popolnoma. Res je strah pred izgubo oz. strah, da se finančno ne bom prebila skozi mesec tisti dejavnik, ki me okrog 15 v mesecu kar požira vase.
Velikokrat mi pomagajo dihalne vaje, pomaga mi tudi meditacija, se je pa težko zbrati, ko ti po glavi rojijo vprašanja, kako naj razrešim situacijo,da bom lahko zadihala s polnimi pljuči.
Mi prosim lahko svetuješ, kako preseči ta vzorec strahu. Za vsak nasvet sem ti hvaležna.
Pozdrav in vse dobro.

11

(10 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))

Pozdravljeni !
Že lep čas vas spremljam, veliko sem se naučila s pomočjo vaših člankov in napotkov,zato sem se vam tudi pridružila na forumu,ker čutim vašo nesebično pomoč in podporo v širjenju zavesti in svetlobe na naš lepi planet.
Prosim vas za napotilo,uvid, kaj povzroča, da se mi zadnje leto kar nekako na 2-3 mesece zamašijo sinusi?
Kar lep čas se več ne sprašujem zakaj težave,ampak, kako lahko določen problem razrešim, kaj mi sporoča, kaj je tisto kaj ne sprejemam,ali kar nočem spustiti,ali ne vidim, ali kaj se moram naučiti. Počasi napredujem, mi pa pri zdajšnji težavi s sinusi ni jasno,kaj mi situacija sporoča. Mar komu kaj zavidam, kaj mi gre v nos?
Zavestno ne najdem povezave,prosim za pomoč.
Hvala in iskren,topel objem vsem forumcem.
Dragica