hvala
a prav razumem, ko začutiš toploto, lahko roke odmakneš s telesa in delaš druge stvari al more to trajati določen čas in se ravnati po občutku? ![]()
Niste prijavljeni. Prijavite se ali se registrirajte.
Pesem Duše » Sporočila uporabnika sibeyba
Strani 1
hvala
a prav razumem, ko začutiš toploto, lahko roke odmakneš s telesa in delaš druge stvari al more to trajati določen čas in se ravnati po občutku? ![]()
hvala Zoran, hvala Ninja za pomoč, mi ful pomaga
me pa spet zanima nekaj, ko si odpreš kanal in izrečeš svoje želje in položiš roke na srce, koliko časa moraš tako držati roke?
Ninja hvala, super si, si mi odgovorila na veliko uprašanj in si me zelo razveselila
Me pa zanima ali se je treba pol kej zapret recimo zvečer? Pa rečeno mi je bilo, da se je treba zahvalit...kdaj pa to pride na vrsto? Super, da sem našla tale forum
![]()
Pozdravljeni
sem nova na forumu in nova pri reiki zadevi. Prebrala sem že celo temo, pa men še zmer ni jasno kako je najboljš se odpret tko za cel dan, kaj je potrebno izgovorit, pa kaj sledi a je potrebno dat roke kam na telo al kako? Pa zahvala kdaj sledi a takoj al na koncu dneva? Pa če se odpreš z prošnjo recimo za pomoč pri zaposlitvi-kako? Sem čist izgubljena, vidim, da mi ni blo čist dobro razloženo vse skupi. Pomoč prosim prosim, če je kdo tko dobr pa mi razloži, ker sem še začetnik...
Strani 1
Pesem Duše » Sporočila uporabnika sibeyba