Hvala za dobrodošlico in odgovor. Ja, mislim, da se res ta vzorec nekje globoko skriva, bom počistila s tem. Se veselim, prispevka o čiščenju, nikoli ne vem, ali je post s sokovi dovolj, ali pa je potrebno še kakšna dodatna čiščenja opravit (čiščenje jeter ipd.), ker so na voljo zelo konfuzne informacije o tem. Bom poskusila s koloidnim srebrom, hvala za vse nasvete. Poročam čez čas. ![]()
1 18.04.2013 21:05:30
Re: akne (15 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))
2 16.04.2013 20:59:05
Re: akne (15 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))
hehe, dober odgovor
kurkumo dodajam hrani skorajda vsak dan, sem tudi maske za obraz poskusila, mi je super, ampak žal brez večjega učinka ![]()
3 15.04.2013 20:40:21
Tema: akne (15 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))
Zdravo!
Že nekaj časa spremljam forum, veliko sem se že naučila, končno pa sem se tudi registirala (sem se že nekajkrat hotela, pa nekaj časa registracija ni bila mogoča).
Torej, kot že naslov pove imam težave z aknami, predvsem na obrazu in hrbtu in to že nekaj let. Stara sem 22 let, trudim se jesti čim bolj zdravo, popijem po 3l vode na dan, vsako leto opravljma tudi post s sokovi, krvni izvidi so ok (se pravi, bi težko rekla, da mi primankuje kakšen vitamin), ampak stanje se nikakor ne izboljša, tako da se obračam še sem, v upanju na kakšen nasvet (sem obiskala že kar nekaj alternativnih zdravljenj, poskusila z različnimi prehranskimi režimi, naravnimi kremami, čaji ipd.).
Se že vnaprej zahvalujujem za pomoč,
vse dobro želim ![]()