1

(11 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))

Pozdravljen g. Zoran.

Proslia bi vas za pomoč. Prišla sem do ugotovitve, da ima moje počutje in tudi ostalo, kar se lotim eno skupno točko in to je nesprejemanje. Sprašujem vas ali lahko vpogledate v moje polje, če se za tem skriva še kaj in kako bi bilo najbolje, da se tega lotim. Pravkar sem začela z reikiranjem preteklosti, vendar se mi zdi, da sem malo nerodna. Kot je opisano vzamem nek dogodek, ko sem se počutila nesprejeta in pošiljam Reiki energijo, potem pa mi misli in dogodki začnejo begati naprej in nazaj. Če se prepustim samo tem čustvom, ali bom s tem ozdravila tudi vzrok vsega tega? 
Najlepša hvala za pomoč in lep pozdrav.

2

Urška hvala za odgovor. Res je sem enkrat zelo gor in enkrat zelo dol. Za zdaj se mi zdi, da se ne bo nikoli končalo. A tudi ti lahko pogledaš v biopolje?
Hvala še enkrat lp

3

Pozdravljeni,
pred kratkim sem prejela iniciacijo za reiki II, enka mi je šla kar dobro in zelo pozitivno vplivala name sedaj pa me je čisto sesulo. Lahko bi rekla, da sem v depresiji, kot da se je vse dvignilo jaz pa ne morem spravit ven, v končni fazi me spravi do joka, ampak to je samo upiranje ne pa čiščenje. Prej sem se skoraj vsak dan ukvarkala s sabo, dihanje, meditacija, opazovanje vzorcev sedaj pa tega ne morem več, preveč vsega enostavno me povozi karkoli probam.
Prosim vas za nasvet.
Hvala in lp :srcek: