Dobrodošel fosgen
Mene proces prisotnosti ni pritegnil sem pa z reiki podporo pomagal znanki ki je večkrat zapored delala ta proces zaradi podobnih težav kot so tvoje.Čeprav je vse skupaj hvalila žal nisem videl napredka pri njej.
Poskusi najprej v miru pregledat(čustveno) še enkrat svoj odnos s svojimi starši in se vprašaj če si jim pripravljen odpustiti vse tisto s čimer so te po tvojem prizadeli.
Vzemi si čas in ko boš začutil se ponovno javi.
Vse dobro ti želim in imaš mojo podporo za karkoli se že boš odločil.
Frančišek
morm ti priznat, da kar se tiče staršev maš prav. čutim, da do njih držim še nekatere zamere, ampak mislim da se gredo stvari v pravo smer in da se te zamere počasi topijo.hvala za tvoj odziv in pomoč!
Primož,
jaz vidim, da te nazaj vleče nekakšna "popkovina". Na eni strani te "popkovine" ženska, mati (pa ne zdajšnja) na drugi pa je ta povezava priklopljena na tvojo tretjo čakro.
http://pesem-duse.blogspot.com/2012/03/ … cakra.html
Bodi lepo
Borut
hej! borut a mi lahko kaj več poveš o tej moji materi iz preteklosti, ker čutim da mogoče je nekaj na tem o čemer si napisal. imam neko predstavo kako in zakaj naj bi prišlo do tega,ampak nočem delat prehitrih zaključkov, ker je stvar precej odpiljena:)....če mi lohk daš še kako info. v o tem, bom ti bom zelo hvaležen,kakor sem ti že za vse kar si mi do zdaj napisal.
odpiši mi kar na moj mail prosim: primzi19@gmail.com
no naj povem, da s procesom prisotnosti dobivam prve pozitivne rezultate, tku d nisem več tok energetsko zaprt. mislim da so najhujši simptomi mimo, predvsem sem vesel da nimam več tok tesnobe in raznoraznih strahov in preganjavic. imam občutek da se mi vsi čuti odpirajo nekako in začenjam okušat življenje. hvaležen sem res da mi je življenje pokazalo pot do olajšanja in upam tudi do popolne ozdravitve teh simptomov. ostajam optimist.
Primož