Hvala Darji in Tini.
Zadnje čase veliko delam na sebi in ozaveščam stvari tako da so tudi vidni rezultati. Velike zasluge gredo tudi temu forumu in njenim članom, ki ste mi zelo olajšali življenje. Tako da hvala vsem.
Ja nisem čisto dobro zastavil vprašanja kaj mi dela težave.
Trenutno mam velik problem z nekim strahom, ki mi preprečuje da bi izkoristil svoje potencijale. Kar skril bi se nekam stran od vsega. V prsnem košu imam občutek da je nastala neka praznina ki kar srka energijo.
Mam obveznosti pa kar bežim stran od njih, pa tudi veliko željo da bi nekaj ustvaril v življenju.
Mogoče gdo vidi kaj moram razrešit?
1 18.02.2014 13:06:59
Re: hipersenzitivnost - občutek, da ne spadaš na ta svet (22 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))
2 21.01.2014 16:49:10
Re: hipersenzitivnost - občutek, da ne spadaš na ta svet (22 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))
Pozdravljeni. Imam probleme z delovanjem na zemlji. Nekako občutim odpor do življenja in ljudi. Stvari ki jih počnem naj bo to v službi ali pa doma, počnem večinoma zato ker jih moram ne pa zato ker bi jih želel, nekako na silo. To traja že od moje rane mladosti. Tudi v šoli se imel probleme. Nekako nisem mogel se usesti in se učiti.
Imel sem probleme tudi v mladosti od napadov panike, tesnobe, depresije. Nato me je pred parimi leti začelo kar pošteno lomit. Kakor da bi se vozil po makadamu. Kar je bil tudi povod da sem začel prebirati knjige in delati na sebi. Očitno da me je moralo kar dobro predrmati da sem se začel spreminjati. Tako da danes gledam in tudi delujem čisto drugače. Zavedam se da je to da se človek spreminja nekaj naravnega na zemlji. Tisti ki se je prilagodil je preživel drugi pa ne. Samo ne vem zakaj se je tako težko spremeniti.
Zadnje čase meditiram vsak dan. Odnosi med družinskimi člani so se zelo spremenili. Pa tudi z dugimi lažje komuniciram. Nekako energija lepše steče.
Prosil bi za pogled v biopolje. Zanima če kdo vidi ali čuti kakšno blokado ali mogoče kaj iz prejšnjih življenj.
Hvala