Urška, hvala za tako hiter odgovor. Vse bom preizkusila, kot predlagaš in se kmalu kaj oglasim  smile .

Pozdravljeni!

Že nekaj mesecev spremljam nekatere teme na forumu, zdaj pa sem se končno opogumila in registrirala, ker čutim, da (spet) potrebujem nekaj podpore pri mojem delu na sebi (julija sem bila pri Zoranu na karmični diganostiki - še enkrat hvala, Zoran smile ).

Urška, včeraj sem našla pripet poenostavljen postopek transformacije, vendar mi še vedno ni čisto jasno, kako naj se lotim tega pri sebi. Zdi se mi, da sem našla pri sebi vzorec, da nisem dovolj vredna, da sem žrtev, da hočem biti popolna (še posebej popolna mama, imam 2 zelo majhna otročička), da imam občutek večvrednosti na nekaterih in manjvrednosti na drugih področjih. Zdaj me zanima, če bi morda lahko čisto na kratko napisala za en konkreten vzorec (mimogrede, večkrat sem prebrala Ogorevčevo Samozdravljenje s karmično diganostiko in poskušala po tistem postopku, pa nekako ne ''padem noter''), kako naj se lotim transformacije. Hkrati s temi vzorci pa zelo težko sprejemam svojo vlogo mame in partnerice, na splošno vlogo, v kateri se trenutno nahajam - sem neprizemljena?

Kot sem napisala, imava s partnerjem 2 otroka, med nama pa ni ''prave energije'' - nisva skregana ali kaj podobnega, vendar tudi občutka vzajemne povezanosti nikakor ni, čeprav sva se o tem že večkrat pogovarjala in je tudi on naklonjen duhovnosti. Z moje strani je do njega precej zamere in užaljenosti ... Zanima me naslednje: kako to vpliva na najine otroke (mamice, z veseljem bi prebrala tudi kakšen vaš razmislek o tem) in kako naj prepoznam pri sebi tisto, kar me moti pri njem?

Bi morda lahko kdo z vpogledom preveril, če vzorci, za katere se mi zdi, da sem jih našla, tudi res obstajajo pri meni smile ?

Kot novinka na forumu vas vse lepo pozdravljam in se zahvaljujem za vsa sporočila, ki sem jih prebrala do zdaj in so mi dala novo energijo in snov za razmislek.