Draga gospa pod šifro Hvaležnost,
Kot, da bi bili eni tudi meni se je podobno zgodilo pred 9 meseci, zelo dobro čutim vaso bolečino, praznino, izdajo, tudi jaz sem se razletela na tritisoč koščkov, ker sem imela partnerja za prijatelja, partnerja, ljubezen- skratka bil mi je vse.
Še vedno ne dojamem, da je konec po vseh obljubah....?, pač tako je po 14 letih sem padla na realna tla.
Zelo sem hvaležna G. Zoranu, ki mi je stal ob strani s svojo odkritostjo in seveda Ga. Urško pri kateri sem bila na individualni terapiji, pri kateri sva ogromno razrešili, vem pa da moram še veliko narediti na sebi, bolečina ni še popustila, vrača se.
To kar vam bom napisala naj vas drži pokoci, imate vaše otroke, ki vas nebodo nikoli zapustili, njihova ljubezen je brezpogojna kot vaša do njih in to je največje bogastvo, ki ga imate.
Obrnite se na Urško ali G. Zorana, hkrati pa se jima prisrčno zahvaljujem.
Poiščite pomoč, jaz sem mislila, da ne bom zmoga, ampak se borim imam prekrasno hči.
Objem
1 27.03.2014 20:47:48
Re: Sorodne (karmične) duše (67 odgovorov, vpisanih v Osebna rast in duhovnost)
2 29.11.2013 15:39:22
Spoštovani Zoran,
Bom napisala na mail, ki ste mi ga napisali, hvala lepa za ponujeno pomoč.
Z lepimi pozdravi
Napisala: Vrtnica
3 28.11.2013 15:12:21
Spoštovani Zoran,
zelo lepo se vam zahvaljujem za odgovor in nasvet, kot, da bi me videli v srce in dušo ter me bolje poznate kot jaz sama sebe, kar je tudi meni v opozorilo, da res rabim pomoč, ker se mi res odraža v nemirnosti, premlevanju in agresiji.
Upoštevala bom vaše priporočilo, ki ste mi ga poslali ( linku), in kje bi našla lahko še vašo pomoč, da dobim moč in najdem novo pot v smislu svojega preostalega življenja.
Vse svoje življenje v partnerskih odnosih se mi ponavljajo isti vzorci, ne (vedno hujši), na poslovnem področju sem v vsem uspela kar sem si najbolj želela, čeprav se šla iz nule, nelepo otroštvo in zakon, nisem več tako mlada.
Kje bi lahko še našla pomoč, ki mi jo svetujete,
hvala lepa za vašo podporo, da ste se poglobili v mojo globino.
4 26.11.2013 16:22:04
Spoštovani,
g. Zoran, prosila vas bi za pomoč, ker so moje srčne in dušne boličine tako neznosne, da mislim, da ne bom mogla več, gre za mojo vez z moškim, ki je trajala 13 let in je sedaj na mrtvi točki (5 mesecev), v vseh teh letih je bilo z njegove strani veliko zahrbtnosti, prevar, neiskrenosti,manipoliranja,tožbe, laži.....a jaz sem kljub vsemu temu vstrajala saj brez njega enostavno nisem mogla živeti.
Sedaj ko sem bila ponovno zelo ponižana, prevarana in izdana tako zelo trpim in vse premlevam vsakominutno.
Zakaj nimam moči, da bi pretrgala stike s tem moškim, kako naj odstranim to karmično povezanost z njim kako naj oprostim, prebolim, da lahko svobodno živim naprej.Sem zelo čustvena in občutljiva oseba,vem, da sem naredila zelo veliko napako, ko sem mu oprostila (v notranjosti nikoli) in začela po 2 letnem obdobju, ko sva bila narazen spet znova.
Kaj je z menoj narobe, ker vsaka normalna ženska bi že kdaj odšla.
Najlepša hvala za pomoč in odgovor